Lost Signal

(2007)

Lost Signal

Poster Lost Signal Poster Lost Signal

Sinopsis Lost Signal

Lost Signal Bazat pe fapte reale si prezentandu-se ca un "Shining" modern, Lost Signal ii prezinta pe Kevin si Tiffany care, plecand de la o petrecere de revelion, incep sa se piarda cu firea pana la a lupta intens cu proprii demoni pe masura ce incearca sa iasa din padurea deasa in care se gasesc.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 3.8
Brian McNamara Brian McNamara Carl Nasland Sandra McCoy Sandra McCoy Tiffany Matthews Ella Joyce Ella Joyce Nancy Caulderbank
Al Santos Al Santos Kevin Healy Don Fischer Don Fischer Mike Healy Ashley Gardner Ashley Gardner Martha Harris
Graham Silver Graham Silver Emt Melissa Bylsma Melissa Bylsma Helene McCardle Helene McCardle Sandra Healy
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Dead of Winter

Produs de

Lock It Up Productions

Distribuitorul international

Barnholtz Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

Lost Signal

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
silent.hill pe 29 Mai 2011 21:09
same s**t movie...faza cea mai tare,cand i`a dat politista geaca ei,fetei,sa`i tina de cald,ca degerase de la atatea ore de stat in padure iarna, apoi politista a plecat in cautarea iubitului fetei,care avea de altfel,ca si prietena lui, grave probleme cu ``hard`ul`` cauzate de consumul exagerat de droguri,,devenind paranoic si crezand ca tipa vrea sa`l omoare,incepuse sa o vaneze pt a o elimina el si nu invers,ma rog,bla bla bla,sa trecem peste. dupa ce a primit geaca politistei si s`a imbracat cu ea (politista fiind plecata deja),i`a dat de urma prietenul pshico care vroia sa`si infiga cutitul putin in ea :D asta mica,speriata fiind,a luat`o la fuga,si fugea,fugea,fugea fara geaca,apoi cand a ajuns in fata casei era din nou cu geaca pe ea =)))) jesusz.... acum stau si ma intreb,poate ii cazuse geaca si tipul o alerga sa i`o dea inapoi,nu?? naspa filmul,rau!
0 0

Spune-ţi părerea despre Lost Signal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells