Losing Faith

(2009)

Losing Faith

Poster Losing Faith Poster Losing Faith

Sinopsis Losing Faith

Viata lui Malcom incepe sa se clatine dupa ce supravietuieste unui accident de masina care ii curma viata fiicei lui. Isi pierde atunci concentrarea, directia si credinta. Pentru a rezolva neintelegerile cu un angajat razvratit, e nevoie de interventia lui Dumnezeu. Credinta salvatoare - o poveste despre puterea iertarii si a acceptarii.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 8.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 09 Noiembrie 2013 12:39
Credinta salvatoare
Afacerile pot dauna grav sanatatii daca sefii nu se pricep sa conduca , impart dreptatea singuri = Un sef nerespectuos cu cativa angajati care au probleme de atitudine , ajunge sa fie batut pe strada , sa fie amenintat cu moartea cu pistolu ..

. . Masini , Rulote Dezavantaje : accidente = Americanii dependenti de masini nu renunta la masina nici dupa ce ce au cosmaruri si remuscari permanent pt o fica care a ars de vie pe banketa din spate a masinii .. Secvente din filmu asta are trebui sa vada toti parinitii care conduc masini . Acum copii facuti in Romania sunt copii doriti , parintii tin la ei , nu ia obligat nimeni sa ii faca cum se intampla inainte de 1989 .. Personajul din filmu asta se tot intreaba dece a murit fica lui . In Romania deviza mie nu mi se poate intampla asa ceva , este mult mai raspandita .
Viata lui Malcom ( afroamerican de aproximativ… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre Losing Faith

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Losing Faith
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells