Les chambres rouges

(2023)

Camera roșie

Poster Les chambres rouges Postere Les chambres rouges

Sinopsis Les chambres rouges

Les chambres rouges SUB

Cazul foarte mediatizat al criminalului în serie Ludovic Chevalier tocmai a ajuns la proces, iar Kelly-Anne este obsedată. Când realitatea se confundă cu fanteziile ei morbide, ea pornește pe o cale întunecată pentru a găsi ultima piesă din puzzle: înregistrarea video lipsă a unei fete de 13 ani ucise, cu care Kelly-Anne seamănă îngrijorător de mult.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • Red Rooms

Produs de

Nemesis Films Productions

Distribuitorul international

Utopia, Entract Films

Distribuit in Romania de

Cay Films

Țara

Canada

Box office Les chambres rouges

Weekend premieră (11.03.2024)
  • Loc 12
  • Spectatori 1.413
  • Încasări (RON) 38.995,10
Total
  • Spectatori 3.272
  • Încasări (RON) 87.228,10
  • Încasări (USD) 19.029,66

Părerea criticului

IoanaTisler pe 22 Martie 2024 18:15
"Camera Roșie" (2023)
Filmele care reușesc să exploreze adâncimile întunecate ale sufletului uman, fără a recurge la expunerea directă a violenței, sunt acelea care lasă o impresie de durată. "Camera Roșie" (2023), un thriller psihologic canadian, regizat și scris de Pascal Plante, este exact un astfel de film.
Acțiunea este focalizată pe un proces judiciar, punând accent pe figura controversată a lui Ludovic Chevalier, interpretat magistral de Maxwell McCabe-Lokos. Juliette Gariépy, în rolul lui Kelly-Anne, ne ghidează într-o călătorie înspăimântătoare prin adâncurile întunecate ale internetului, în căutarea unui adevăr care devine tot mai evaziv. Filmul pătrunde în complexitatea lumii online, subliniind vulnerabilitatea noastră în era digitală și modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a dezvălui adevăruri ascunse.
Kelly-Anne este o tânără… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 03 Aprilie 2024 08:38
Monstri cu chip de om. Cum e posibil sa existe asa ceva ? S-au cautat, se cauta in continuare cu infrigurare explicatii. Cea mai la indemana e aceea ca omul continua sa fie un animal in ciuda progresului tehnologic accelerat, umanitatea obtinandu-se eventual prin educatie si disciplina. Sunt aduse in discutie traumele profunde pe care omul le poate suferi de-a lungul vietii si in special in copilarie. In ultima vreme a intrat in scena genetica, se vorbeste de mutatii care favorizeaza aparitia criminalilor in serie. Subiectul ramane deschis, ororile continua...

Thriller juridic facut ca la carte, cu aplecare catre detalii, genul de film foarte apreciat in America de Nord si care, daca e bine lucrat, trezeste interes oriunde pe glob. Cateva artificii regizorale interesante care nu sunt totusi suficiente pentru a-l face pe Pascal Plante sa tinda spre a fi un nou… citeşte

1 0
adiks25 pe 20 Martie 2024 17:55
Slab filmul de tot; amatorism, adesea chiar bolnăvicios. S-a vrut oare să pară un film inspirat din fapte reale?
Pe scurt: pierdere de vreme. Nota mea : 4.

1 3
anyone pe 20 Martie 2024 00:11
Tot filmul este despre cat de deșteaptă e protagonista. Nu transmite nimic, nici măcar o idee non-banala.
0 2

Spune-ţi părerea despre Les chambres rouges

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells