Păreri Leave the World Behind
- Avatar: Fire and Ash
- The SpongeBob Movie: Search for SquarePants
- The Anaconda
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Leave the World Behind
Film pentru pisicute si bombardieri cu glezna goala
genial
Plin de indicii ca sa nu zic tot felul de simboluri pentru cei care stiu sa le interpreteze.
Sa nu uitam ca acest film are 2 producatori mai putin conventionali...fostul cuplu prezidential Obama
Pentru cei care inca nu l-au vazut , concentarti-va atentia pe cea mica, fiti atenti la tot feuri de simboluri si semnificatia lor, NASA,OBEY,FRIENDS, THE LAST ONE, ETC.
Poate cel mai bun film al anului , dupa Oppenheimer bineinteles.
Notă negativă
- Pentru câte-un miliard de dolari - acceptați să jucați în cea mai cretino-idoata ecranizare a lumii?
- Da, au zis câțiva.
Și uite-așa a apărut această neverosimilă tembelitate. Altfel nu se explică.
Începe anost și tot aștepți să se întâmple ceva cu logică. Apar diferite chestii - nelegate între ele, neexplicate de nimeni. Cineva încearcă să explice ceva, dar nu are habar ce trebuie să explice. Ți se pare la un moment dat că e pe cale să se lege ceva, abia aștepți să intri în acțiune și-atunci brusc: genericul de final. Nici măcar nu crezi inițial, ți se pare că e un film în alt film. Dar apoi te prinzi că nu, nu e un film în alt film, ci doar s-a terminat dobitocenia lumii. Ok,… citeşte
O tentativa de thriller...o tentativa de drama.
Nu va pierdeti timpul..nu merita
Nu se intampla aproape nimic in acest film si nu are un deznodamant...
Bun
Cam lent, cam lung dar te ține prins să afli cum se termina. Finalul te lasă cam cu gura căscată, se putea mai mult. Mesajul transmis reflectă din păcate realitatea din zilele noastre, în care fiecare om să gândește doar la el, fără umanitatea care ar trebui să ne unească contra relelor din lume.
Povestea se putea pipera cu multe lucruri cum ar fi un atac al unor hoți, niște soldați scăpați din oraș care ar fi dat explicații în plus despre ce se întâmplă, fenomene extreme ca ploile acide, chiar un personaj care să o ia razna de frică și să se închidă singur în buncăr iar ceilalți să încerce să intre, etc.
La naiba că atâta lipsă de imaginație mă enervează la culme !! Să ai mega buget, mega actori, iar tu să nu scrii o poveste intrigantă! E lene curată! Angajezi mai mulți băieți cu imaginație bogată și îi pui să facă brainstorming. Da, știu, e inspirat dintr-o carte, dar nu trebuie sa fie 100% precum cartea, poți adăuga câte ceva pe ici colo.
… citeşte
Subtilitatea filmului constă, in percepția mea, atâta timp cât ne lăsăm sustrași de divertisment , vezi finalul filmului cu Friends, lumea se poate schimba cu fundul in sus peste noapte, fără măcar să observi. Oricum slăbuț, dar nu îmi pare râu că l-am urmărit.
Sa nu mai piarda si altii timpul!
Poate Le Intră Naibii În Cap La Oameni Și Copii O Dată Pentru Că: Dacă Deranjezi Pe Alții Și Altele Spunând Lumea Nu Mai Muncește, Suferi Ca Să Te Înveți Minte, Și Să Îți Vezi De Tine, Nu De Alții Și Altele Clar.
Așa Vă Trebuie Vouă La Nenorociții Și Nenorocitele Care A-ți Știut Să Purtați De Grijă La Alții Și Altele: Lumea Nu Mai Muncește, Când Âi Auzi Și Le Auzi Pe Nenorociți Și Nenorocite Spunând Cuvintele: Nu Mai Poți Să Faci Nimic, Păi De Ce Dracui De Nenorociți Și Nenorocite Ce Sunteți, Dobitoci… citeşte
Nu are un fir logic si nu se incadreaza in categoria filmelor care te tin in suspans.
La sfarsitul filmului ramai cu un gust amar si cu o frustrare ca ti-ai pierdut timpul.
Actori mari într-o scursura de film marca Netflix.
Suspans bine dozat, personaje ancorate în real, atât de dependente de tehnologie, incapabile să surmonteze un șoc, cu frici și obstacole imposibil de escaladat.
După vreo 90 de minute însă, totul eșuează într-o scenografie apocaliptică, din care nu înțelegi decât că America a fost atacată (de cine, cum, de ce... mister total), iar finalul e abrupt și te lasă mut și frustrat, cu prea multe întrebări.
N-am înțeles cum marea putere mondială nu reușește sa comunice prin radio cu cetățenii ei, după căderea rețelelor de TV/internet. E doar una din multele nelămuriri la care filmul nu răspunde...
I-am dat 3 cu indulgență!
Te tine in suspan, dar te dezamageste la final