La vallée

(1972)

La vallée

Poster La vallée Postere La vallée

Sinopsis La vallée

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ludi_Magister pe 07 Septembrie 2013 23:26
Wots...uh the Deal
Părerea mea e că dl Schroeder s-a lăsat furat de-a binelea de peisaj şi de minunata figuraţie a celor din tribul Mapuga şi a uitat să mai acorde atenţia cuvenită poveştii în sine şi actorilor care îi dau viaţă. Şi e păcat, pentru că există nişte replici interesante în filmul ăsta, care ar fi meritat o soartă mai bună.
În ciuda unor scăpări ale acţiunii în sine, filmul este totuşi unul demn de urmărit şi vă va lăsa cu siguranţă un gust bun şi nişte imagini întipărite în memorie, fie că sunt imagini ale unui cadru natural extraordinar, fie unele de documentar antropologic, sau chiar imagini muzicale.
Enjoy!

0 0
cosmin742000 pe 24 Februarie 2013 09:57
Din ce am vazut eu pana acum , asta e singurul film artistic , care merita sa fie vazut doar HD , niste peisaje de-a dreptul paradisiace .Este al doilea film regizat de Barbet Schroeder avand coloana sonora Pink Floyd , de data asta albumul Obscures by clouds.
0 2
eduard_stratan pe 11 martie 2023 12:30
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre La vallée

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells