Kiddo

(2012)

Kiddo

Poster Kiddo Poster Kiddo

Sinopsis Kiddo

Mai mult
Kiddo

Filmul "Kiddo" aduce în fața publicului un destin trist, parcă știut din primele momente. Kiddo poartă un război cu o lume care nu o ajută, ci o copleșește. "Kiddo" este povestea unei părți a societății pe care preferăm să o ocolim. Copiii care se nasc în familii dezbinate, devin automat oameni în toată firea, de la vârste foarte fragede. Tocmai pentru că reprezintă o realitate traumatizantă, tocmai pentru că pe chipurile lor nu citim inocența, fericirea sau dorința de a trăi…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.6

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Site oficial

Kiddo

Părerea criticului

Pitbull pe 01 Iunie 2012 01:45
Un cinema alternativ al viitorului?
"Kiddo" - De la exerciţiul de pionierat...
...la un cinema alternativ al viitorului?

Există mai multe modele standard de paradoxuri temporale.
1) Te întorci în timp, schimbi ceva (accidental sau deliberat), şi revenind în prezent, îl găseşti complet diferit - ca în povestirea "A Sound of Thunder", de Ray Bradbury (ecranizată, discutabil, de Peter Hyams, în 2005).
2) Te întorci în timp, schimbi ceva (accidental), descoperi consecinţele şi, pas cu pas, îţi remediezi intervenţia, pentru a readuce lucrurile la normal - ca în magistrala trilogie "Back to the Future", de Robert Zemeckis (1985-1990).
3) Te întorci în timp, schimbi ceva (deliberat), şi la întoarcere descoperi că totul e neschimbat - fiindcă intervenţia ta a generat o realitate paralelă (sau, mai bine zis, divergentă).
4) Te întorci în timp, schimbi ceva… citeşte

2 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 01 Iunie 2012 19:45
Pare interesant . Oricum nu am rabdare sa citesc ce a scris Pitbul acolo , parca ar fi Fratii Jderi
5 1
the_andreea pe 15 Septembrie 2012 10:39
De ce nu putem vota? A fost vazut si la TIFF acum cateva luni, iar ieri a facut parte din programul Noptii Albe a Filmului Romanesc. Mi-a placut ideea, e primul film interactiv pe care l-am vazut si finalul a fost o adevarata lectie data publicului votant. Realizatorii au anuntat ca anul viitor va fi gata si lung-metrajul, il astept cu intreres.
1 0

Spune-ţi părerea despre Kiddo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells