Jack Goes Boating

(2010)

Jack se îndrăgostește

Poster Jack Goes Boating Postere Jack Goes Boating

Sinopsis Jack Goes Boating

Mai mult
Jack Goes Boating

Jack, un șofer de limuzină cu o profundă pasiune pentru... marijuana, caută diferite căi prin care și-ar putea îmbunătăți farmecul în fața femeilor. Adaptare a piesei de teatru omonime a dramaturgului Bob Glaudini, comedia "Jack Goes Boating" relatează povestea de iubire, trădare și prietenie dintre două cupluri de new-yorkezi din clasa de mijloc. Jack este un șofer de limuzină taciturn, laconic în exprimare și lipsit de dezinvoltură, care iubește muzica reggae și are numai doi…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Amy Ryan Amy Ryan Connie Philip Seymour Hoffman Philip Seymour Hoffman Jack Lola Glaudini Lola Glaudini Italian Woman
Tom McCarthy Tom McCarthy Dr. Bob Thomas John Ortiz John Ortiz Clyde Anna Kuchma Anna Kuchma pasager în metrou
Elizabeth Rodriguez Elizabeth Rodriguez coordonator evenimente Daphne Rubin-Vega Daphne Rubin-Vega Lucy Mark Vincent Mark Vincent uşier la Waldorf Astoria
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Big Beach Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Overture Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
not.Who.you.think pe 14 Ianuarie 2011 02:50
O drama romantica foarte bine adaptata prezentului. Destul de trist filmul, pe alocuri chiar comic de trist, scenariul este bun si realist iar Philip Seymour Hoffman e genial, un actor excelent si se pare ca si un regizor inspirat. As mentiona si coloana sonora ce a combinat perfect The Melodians cu Cat Power si Mozart.
3 0
gbanescu pe 24 Noiembrie 2013 21:51
Fragilitate
Philip Seymour Hoffman – un actor extraordinar. Este unul dintre cei mai buni actori ai generatiei sale. Nu-mi aduc aminte de vreun film in care sa nu-mi fi placut prestatia sa, inca de cand l-am descoperit, in 1992, in „Parfum de femeie”.
Pe masura ce se construieste o relatie in acest film, o alta se dezintegreaza si isi dezvaluie toate neimplinirile adunate intr-o viata de cuplu: reprosuri, refulari, frustrari.
Filmul este, poate, putin ciudat, dar te cucereste fragilitatea lui, capacitatea regizorului-actor (P.S. Hoffman) si a celorlalte trei personaje jucate excelent de a transmite privitorului un sentiment de caldura.

1 0
primarul_73 pe 29 August 2012 19:52
foarte dragut, philip seymour hoffman isi confirma talentul
0 0
gahan12000 pe 11 Februarie 2012 00:03
Mi-a placut...mi-a ramas un zambet pe fata...O poveste minunat de romantica , o poveste despre ego-uri, despre lupta dintre ele. Sunt persoane care se simt superioare cand cel de langa ei sufera si sunt persoane care ar muta muntii din loc pentru ca cel de langa ei sa se simt unic. Un film grozav cu patru tipologii umane diferite ,eu una am incercat sa trec usor prin pielea fiecarui personaj. Bineinteles Philip Seymour Hoffman e un actor genial care mai are multe de aratat. Un film "obligatoriu de vazut"!
0 0
cosmin_kedii pe 23 Martie 2012 06:56
Este un film sublim acţionat, hilar şi sincer dar merita urmarit
0 2
anda_nicole_16 pe 13 Februarie 2011 15:22
merge, cand nu ai alt film mai bun de vazut..actorii, destul de buni...
0 2
xerses pe 08 Februarie 2011 23:30
Nu m-a impresionat cam nimic.Mi s-a parut si banal si fad si scenariul si jocul actorilor.Coloana sonora este placuta....
0 4

Spune-ţi părerea despre Jack Goes Boating

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jack Goes Boating
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells