Philip Seymour Hoffman va cânta în The Late Quartet

de Cristina Grigore în 7 Ian 2011
Philip Seymour Hoffman va cânta în The Late Quartet

Când eşti muzician şi te îmbolnăveşti de Parkinson, viaţa ţi se modifică radical. Iar această schimbare este una dureroasă şi nu lipsită de consecinţe, după cum va afla şi Philip Seymour Hoffman, care, potrivit First Showing, a acceptat să joace în drama The Late Quartet.

Povestea urmăreşte tumultoasa evoluţie a membrilor unui cvartet, care, după ce au cântat 25 de ani împreună, sunt nevoiţi să se despartă de cel mai în vârstă component al grupului, care suferea de maladia Parkinson. Despărţirea este bulversantă şi face ca orgoliile celor rămaşi să răbufnească şi să pună în pericol chiar existenţa grupului. Nu se ştie încă cu siguranţă care va fi „partitura” lui Hoffman.

Filmul îl are deja în distribuţie pe Ethan Hawke şi i-ar putea atrage şi pe Christopher Walken, Catherine Keener (Being John Malkovich, Capote) şi Imogen Poots. Va fi regizat de Yaron Zilberman după un scenariu de Seth Grossman şi are mari şanse de a intra pe viitor în circuitul festivalurilor de film.

Premiat cu Oscar pentru rolul principal din Capote, Hoffman a debutat anul trecut şi ca regizor, cu comedia romantică Jack Goes Boating, bine apreciată de critici.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
psihologu pe 10 ianuarie 2011 12:56
Nu cred ca este pentru toata lumea...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells