It Was Always You

(2021)

Pe tine te-am iubit mereu

Poster It Was Always You Poster It Was Always You

Sinopsis It Was Always You

Pelicula o prezinta pe Elizabeth, ale carei planuri de logodnă sunt puse sub semnul întrebării chiar de către viitorul ei cumnat. Plin de momente amuzante, filmul invită telespectatorii să uite ideile preconcepute și să se lase purtați de iubire.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 12 Septembrie 2021 21:43
Nota 6 simpatic
A aparut deja . L-am vazut azi , a fost un film cu o poveste tipic Hallmark , nimic special dar dragut , relaxant , ce mi-a placut cel mai mult a fost finalul romantic , recunosc . Eu fiind o romantica veche nu ca actuali Romani , sexul si banii nu sunt totul in viata , mentalitatea proasta si rautatea din ziua de azi ,nu ai ce face . Acum revenind la film , am vazut , comentat si apreciez , Hallmark mereu va face filme bazate pe vechiul romantism , iubire adevarata fara sex si superficialitate ca azi . Nota 6 ii ofer filmului , actorii buni si finalul
1 0
roculta pe 20 Aprilie 2024 20:26
Dragă/dragule Ellie! Nici eu nu-s genul care urmareste asa ce vă vs ar văd ca tu pierzi timpul cu ceva ce nu-ti place. Ori ești masochistă ori ai o fractura de logică existențială.
0 0
Dragos.87 pe 11 Septembrie 2021 17:59
Plăcut și foarte liniștitor..
Adineauri l-am văzut pe Diva..Este un film ușor romantic,are și o poveste interesanta,chimia dintre cei doi mi-a plăcut,sa simțit acea atmosferă plăcută de dragoste..Il recomand cu încredere..
0 0
sanda_panda pe 10 Septembrie 2021 13:04
Un film super usurel haios si romantic, merita cazut in wkd
0 0
elli_0232 pe 04 August 2022 18:22
Genul de filme Diva. Ca si telenovelele, nu pierdeti vremea.
0 1

Spune-ţi părerea despre It Was Always You

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells