Păreri Interstellar

Interstellar: Călătorind prin univers

Ordonează după
XxRedBullxX pe 03 Martie 2016 16:55
Interstellar (2014)
Interstellar, un film profund despre imensitatea spațiului și posibilitățile pe care acesta le oferă. în mai puține cuvinte, un film interesant ce merita văzut.
AlexandruDragosStegaru pe 24 Ianuarie 2016 15:44
Interstellar
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
Gebeleizis pe 19 Ianuarie 2016 19:12
Deseori greoi, dar superb!
Un alt succes marca Christopher Nolan! Un film cu adevărat special, destul de greoi pe alocuri, dar superb! Rămâi pus pe gânduri după vizionarea sa...
gigia pe 03 Ianuarie 2016 22:02
Un super film desi este cam lung. Recomand cu toata increderea.
GrecuOvidiuCristian pe 03 Ianuarie 2016 15:09
Un film superb, la fel ca Titanic si Hachiko!
Mi-a placut foarte mult, la final, recunosc si sunt baiat, am plans! Nu stiu de ce... :'(
DACA NU L-ATI VAZUT, UITATI-VA!

marian_simu pe 01 Ianuarie 2016 19:49
Emotionant
Nu stiu care este explicatia celor care au acordat nota 8.
Dar este o capodopera!

claudiu-daniel-lugoj pe 01 Ianuarie 2016 17:46
claudiu-daniel-lugoj
Un film foarte interesant,destul de greu de inteles dar un film excelent.Merita sa vedeti acest film si cum poate fi o alta planeta casa noastra a tuturor.
olga08 pe 28 Decembrie 2015 00:51
Interstellar
"„Interstellar” abordează tema timpului, în principal vorbindu-se despre găuri de vierme, găuri negre și planuri mărețe de salvare a omenirii care, într-un viitor foarte apropiat, se pare că a rămas aproape fără hrană. Singura speranță sunt culturile de porumb, însă nici acestea, în curând, nu vor mai fi disponibile. O anume întâmplare face ca Matthew McConaughey, in rolul lui Cooper, pilot NASA devenit fermier, să ajungă la o bază secretă NASA. Acolo întâlnește un fost profesor și o echipă de oameni de știință cu o mare ambiție: găsirea unei noi planete Pământ capabilă să susțină viața pentru specia umană. Aflăm că deja trei dintre astronauții plecați în această expeditie, pe cât de fascinantă pe atât de periculoasă, fac verificarea a trei planete evaluate ca având potențial."
citeşte

marius_buse pe 17 Noiembrie 2015 04:18
pfff extraordinar imi poate spune cineva la sfarsit ce sa intamlat cand a cazut in gol a 5 a dimensiune ce inseamna si ce era incapera aceea in care ii spuneai fetitei sa nu plece daca nu pleca in momentul respectiv ca ii spunea sa plece ce se intampla faza cu don;t make leave murp
marius_radu_nicula pe 19 Octombrie 2015 16:55
Filmul a avut un inceput lent insa dupa ce actiunea si-a facut aparitia nu am mai putut respira pana la final. Un film reusit poate nu chiar de 9 dar un 8,5 merita. L-as revedea cu drag la cinema.
narcisson pe 16 August 2015 02:46
L-am vazut; am devorat fiecare secunda din el. La putin timp dupa terminare, ma simt intr-un fel ''traumatizat''. Efectiv nu stiu ce sa zic despre acest film. Prestatia actorilor, efecte speciale, scenariu..luate fiecare in parte par elemente minore, dar prin corelarea lor rezulta o capodopera. Cristopher Nolan este pentru mine, un geniu; dupa Inception, nu ma gandeam ca poate crea ceva mai bun de atat. Ei bine, s-a putut, iar el demonstreaza ca este un vizionar; de-abia astept sa ii vad si viitoarele creatii.
Chiar daca am scris doar cateva cuvinte, ma simt deja obosit. Nu este un film pentru oricine, insa pentru cine are o oarecare doza de ratiune, este realmente o capodopera. Filmul reuseste cu brio sa te transpuna in atmosfera sa, sa te faca sa iti pui anumite intrebari, referitoare la conditia umana, fizica, univers, dragoste, poate chiar si spiritualitate.
Concluzia… citeşte

SYNDJ pe 10 August 2015 14:42
Mult prea tare!
De la început până la sfârşit m-a ţinut conectat. Am savurat fiecare replică. Filmul durează aproape 3 ore şi când s-a terminat am zis: "La naiba! Deja s-a terminat?!" Cu siguranţă o să-l revăd. Dacă nu l-aţi văzut, e obligatoriu să-l vedeţi.

Cine mă cunoaşte ştie că eu nu dau uşor note de peste 8...

Tyybi1 pe 08 Iulie 2015 22:43
Clar nu este pentru oricine ! Greu de inteles, dar in acelasi timp simplu ! Chiar mi-a placut !
Miiku pe 24 Iunie 2015 13:44
Efectiv m-a lasat fara cuvinte. Nhu ma asteptam sa fie atat de bun, putin complicat pe alocuri dar intr-un final reusesti sa intelegi. Recomand!
corina_constantin23 pe 11 Mai 2015 23:28
mi-a placut foarte mult, un film extraordinar, recomand! sper sa mai apara filme de genul acesta
Stefanzy pe 09 Mai 2015 20:06
E un film demn de tinut minte, demn de nota 9. Este un film care merge si isi baga "pumnul" in univers, explorand.
Este ca un cerc complet, o aventura care ti se pare ca a durat decenii, ca din punctul A ai ajuns in punctul Z si ai terminat tot traseul, dar in realitate sunt doar cateva ore. Actorii au jucat foarte bine in film, asa performanta buna nu am mai vazut de mult. Nu recomand filmul daca va asteptati sa fie actiune in el, sigur, au loc multe schimbari, dar nu in sensul de explozii/accidente/alte cele... . Trebuie sa fii intr-o stare de spirit calma, atenta, ganditoare ca sa traiesti filmul la potentialul sau.
Habar n-am de ce, dar filmul m-a dus cu gandul la Alien Isolation, care e un joc la fel de bun, probabil din cauza soundtrack-ului care chiar a reusit sa redea senzatia de izolare in vidul spatial.
Pe scurt, un film de vazut cu rabdare, o aventura… citeşte

marius_petrovici pe 06 Mai 2015 20:26
3 ore au trecut prea repede(CEL MAI BUN FILM)PS:14 ani
Peregrine pe 23 Aprilie 2015 18:51
Oooo da asta daa film bun
Am ramas surprinsa , f bun filmul , poate chiar cel mai bun SF de pana acum cu o poveste frumoasa de iubire dintre Tata-Fiica. Da , Recomand !
UscaPatrick pe 22 Aprilie 2015 14:56
Pur si Simplu Capodopera
Ce se întâmplă când Terra devine o lume beșinilor din nisip și oamenii nu mai au ce cultiva? Păi, asta aflăm pe parcursul filmului, unde Matthew McConaughey, Cooper în film, fost pilot NASA, actual piețar, fermier și filozof, oferă una dintre cele mai bune prestații ale sale. De când l-am văzut în True Detective am știut că omul ăsta o să înoate în Oscaruri. Ei, Cooper ajunge să descopere o super secretă bază NASA (nu mă-sa), prin mijloace pur SF/magice, care vor fi mai târziu explicate că erau pur reale și posibile (da, filmul are mai multe paradoxuri decât persoana lui Victor Ponta), și află că Pământul și ai lui omuleți se duc pe… băi, s-ar duce pe apa sâmbetei, dar la cât praf e, nu cred că mai poți folosi gluma asta… deci se duc pe mama lor în țărână. Soluția? Păi e o gaură neagră (not your mom’s a-hole) pe lângă Saturn, ce… citeşte
ciprian_radu1978 pe 11 Aprilie 2015 19:56
in afara finalului dulceag, filmul este, intr-adevar, o capodopera. Probabil este primul care pune cu adevarat problema calatoriei in spatiu si a teoriei relativitatii. Scena in care dr. Brant spune ca stia totul despre teoria relativitatii, dar ca nu si-a dat seama ce presupune asta in realitate este impresionanta. Reintalnirea cu Rommely, după excursia pe planeta de langa gaura neagra te lasa masca si te trimite cu gandul instantaneu pe Pamant, acolo unde Murph isi astepta inca tatal. Modalitatea in care spectatorul este lasat sa descopere si traiasca practic filmul este fabuloasa.
Vazand cateva comentarii negative, as spune ca filmul nu se adreseaza exclusiv cunoscatorilor si ca, in principiu, ideile lui fundamantale pot fi intelese de toata lumea. Detaliile... Ma rog:)
As avea totusi o mica problema cu finalul, in sensul in care aducerea lui Coop langa Murph nu era… citeşte

OldBoy28 pe 04 Aprilie 2015 03:39
Un film excelent, emotionant, extraordinar !!!
Poate nu sunt un mare specialist in fizica sau alte ramuri stiintifice, poate ca au fost multe pasaje pe care nu le-am inteles din acest film pentru ca trebuie sa recunosc, ma depaseau, dar un lucru am inteles din acest film, si anume ca umanitatea in fata Universului nu reprezinta mai mult de niste particule de praf. Avem o arma puternica in cutia craniana, numita creier, pe care multi dintre noi nu si-o folosesc nici macar 5% din capacitatea ei, dar un lucru il stiu sigur, indiferent cat de puternica ar fi acea arma pe care o tinem in cutia craniana, nu va fi niciodata atat de puternica incat sa deslusim vreodata misterele Universului. Filmul a fost excelent, emotionant, palpitant, am stat cu sufletul la gura pe toata durata lui. Nu imi amintesc vreodata sa ma fi tinut vreun film cu sufletul la gura asa de mult timp. Eu il recomand cu caldura pentru cei care au mai mult de doi neuroni. citeşte
geo_gabi pe 16 Martie 2015 11:31
Interstellar
Wow.....nu pot sa spun decat ca cele 169 minute ale filmului m-i sau parut prea putine avand in vedere actiunea intregului film si placerea de al parcurge vizual.
Nota 10 indiscutabil.

monu pe 15 Martie 2015 17:24
In sfarsit ceva super bun am asteptat acest film de mult si este mai sus decat asteptarile mele.
letoscifi pe 23 Februarie 2015 08:36
da
Un mare DA este de ajuns.Eu am dat 10 pentru ca asa ceva trebuie sa vedem si nu invazia de fantezii tampite
d8mihai pe 05 Februarie 2015 00:52
Unul din cele mai bune filme din categorie
Cu siguranta este unul din cele mai bune filme ale anului 2014, daca nu cumva va fi cel mai bun avand in vedere nominalizarile ( are sanse mari sa castige 3-4, pentru ca este un film spectaculos din punctul de vedere al efectelor si sunetului ). Multi spun ca nu este o tema originala si este partial adevarat dar dintre filmele de care am auzit eu, nu cele de pe Universal facute in toalete publice, acesta a adus ceva nou in discutie si mult mai complex. Nu este un film pentru toata lumea asa cum este Armaghedon ( distrugi asteriod si aia e, intelege si Ionel cu 2 clase ) Acest film trezeste o gramada de emotii in cele aproape trei ore si te face sa-ti pui o gramada de intrebari, intrebari nu neaparat tehnice, ci intrebari spirituale. Pentru ca, nu-i asa ? Dragostea este cel mai puternic sentiment, creaza legaturi interumane nemaivazute carora unii nu le dau atentie, dar cu siguranta… citeşte
psycho_t1x pe 28 Ianuarie 2015 02:09
Exceptional.
Filmul este foarte bun pentru "generatia cu cheia la gat".
Mai pe scurt, nu este pentru oricine.

george_usktu4ever pe 25 Ianuarie 2015 19:25
Doar atat am de spus despre filmu asta: 'Capodopera' ,un film ce nu trebuie ratat sub nici o forma parerea mea unul dintre cele mai bune din istoria cinematografiei
GALD pe 22 Ianuarie 2015 12:53
Profetii din viitor
Filmul socheaza mai ales pentru faptul ca aduce la iveala nazuinte si peviziuni ascunse in subconstientul nostru uman de a trai in lumi paralele si de a coloniza alte spatii. Probabil ca samanta aceasta de migrare spatio-temporala este alimentata in ADN-ul nostru si de credintele religioase pentru viata de apoi.
Este remarcabil subiectul si probabil va fi un punct de plecare si alimentare a geniilor inspirate de entitati nevazute cum au fost Jules Verne, Einstein, si primordialul prooroc - Isus.

nicoux pe 22 Noiembrie 2014 00:13
Asa ceva, mai rar intradevar, multe emotii transmise, exceptional!
Tweeknax pe 21 Noiembrie 2014 18:53
Unul din cele mai bune filme vizionate. Am ramas placut surprins sa observ cum o parte din sala de cinema a inceput sa apalude la finalul filmului.
andystarx pe 20 Noiembrie 2014 14:10
Senzational
Un film senzational vazut la imax ! Isi face toti banii,distributie,regie,scenariu si a transmis si multe sentimente ! Filmul nu este deloc un film sf simplu ,ci este mult mai mult decat atat !
Blog de Carte pe 16 Noiembrie 2014 17:21
Interstellar: Vom gasi intotdeauna o cale de a reusi
[...] Interstellar face mai mult decat atat. Nebanuitor ce te asteapta (numai prezenta lui Matthew McConaughey intareste ideea unui film dramatic), patrunzi in sala de cinema. In prima ora a filmului nu esti foarte surprins de modul in care actiunea se deruleaza, cu toate ca scenele dramatice nu au cum sa nu miste macar cel mai cu sange rece cinefil. Povestea avanseaza frumos, logic, specific unui science-fiction, iar filmul pana la acest moment este mai mult decat bun. [...] citeşte
razvan_soneriu pe 16 Decembrie 2014 08:25
Prostie mai mare nu cred ca am văzut de multă vreme
1 6
rusu_claudiu273 pe 18 decembrie 2014 08:50
Cred ca o prostie a fost sa vii tu pe lume...Dar mata nu stia asta ?..Pacat acum e prea tarziu...Existi si faci umbra Pamantului de geaba ...IDIOT CU ACTE ..
VIBERS pe 17 martie 2015 21:28
Cum dracu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa fie adevarat un film SF.Daca scrie ca este S.F, ce vrei mai mult de atat..S-a demonstrat stiintific ca nu exista gauri negre, asa si, pe mine ma intereseaza sa vad un film exceptional cum este Interstellar, sa vad o interpretare de exceptie a actorilor sa vad o poveste interesanta o regie buna un scenariu bun niste efecte superbe samd.Aveti o mare problema cu gaurile negre.Aveti o mare gaura neagra in capsorul ala al vostru.
CristiFabian pe 23 Aprilie 2014 13:51
Nu mai am rabdare
Sper sa fie ceva de vis :) sa se ridice la asteptarile mele
1 6
JoOly pe 28 aprilie 2014 22:19
o sa fie ! la fel ca toate filmele lui Nolan
Marmotan pe 06 Decembrie 2014 17:49
regie super, marketing excelent, profunzime... aproape zero :(
Marturisesc ca gasesc destul de amuzante iesirile unor comentatori care atunci cand cineva spune ca nu a fost impresionat de acest film il eticheteaza imediat ca fiind un bou limitat consumator de Chuck Norris si Steven Seagal.

Desi e adevarat ca sunt destui care nu isi pot articula coerent parerea contra filmului, totusi... sa pui botul la ditai colosul de marketing servit de Nolan and the Company inseamna tocmai ca nu ai vazut destule filme si ca nu ai suficiente repere atunci cand folosesti cuvinte gen "capodopera" sau "exceptional" "brilliant" samd.

Sa fim obiectivi. Nolan e un regizor foarte bun. Nu as putea sa nu ii recunosc talentul si inteligenta.
Dar filmele lui (cu exceptia lui Dark Night) sunt... cum sa spun eu, lipsite de substanta si de emotie. Mizeaza pe o actiune complicata, pe trucuri, ghicitori, ornamente si intorsaturi, un fel de… citeşte

1 5
h.johny pe 23 Noiembrie 2014 15:43
Fizica cuantica pentru ,,prosti''
Acest film se vrea a fi o revelatie dar sfarseste prin a se transforma intr-un amalgam de idei ce frizeaza logica elementara
Sa nu ma intelegeti gresit,unele idei prezentate in film sant din punct de vedere fizic posibile dar filmul per total lasa de dorit
Nu se compara nici macar cu unele episoade din StarTrek

1 5
MInoss pe 26 noiembrie 2014 02:05
Pai esti naiv stiintific, eufemistic vorbind, daca crezi ceva din Star Trek. Aia care l.au facut stiu fizica de clasa a 8a.
h.johny pe 29 noiembrie 2014 12:27
Daca eu cred ceva din StarTrek?? Precis asta a fost una din intrebarile adresate cititorilor lui Jules Verne, daca ei cred ceva din cele citite in cartile autorului Istoria ne-a aratat Tin sa iti amintesc ca primul telefon mobil a aparut in StarTrek prin anii 60, semana cu un Motorola A visa nu este egal cu a fi naiv
cosmin742000 pe 19 Noiembrie 2017 12:58
O mizerie de film SF american dei nimic nou......................................
1 4
anonymous.649176fd5b320 pe 06 Ianuarie 2015 22:37
Comentariu șters
1 4
isy22 pe 06 Februarie 2015 01:56
Genial
Un film extrem de bine gandit,nu imi vine sa cred ca Christopher Nolan a reusit sa faca o asemenea capodopera,stiu ca este un regizor foarte bun si cu acest film a demonstrat cu adevarat.
Am fost foarte surprins de film,m-a lasat fara cuvinte,Matthew McConaughey ca de obicei a jucat formidabil, la fel ca si restul actorilor. Nota 10

georgelus pe 02 Februarie 2015 12:18
Mind blowing
O capodopera a genului, un film care te reuseste sa -ncolteasca si cele mai profunde intrebari despre umanitate si existenta sa, ce sa mai stiinta la superlativ.
tafalogugabriel pe 11 Decembrie 2014 12:13
Aveam asteptari mari din start de la filmul asta. Motivul? Christopher Nolan. Il ador pe Chris Nolan,il consider unul dintre cei mai buni regizori pe care i-am avut vreodata.Ii ador toate filmele,mai ales trilogia Cavalerul Negru,si aveam mari asteptari si de la Interstellar.Unii oameni s-au plans in legatura cu faptul ca nu exista destula actiune,unii s-au plans ca povestea e prea incurcata,ca scenariul e aiurea,si ca nu au inteles nimic.Eu unul nu sunt de acord.De la inceputul filmului si pana la sfarsit,m-a tinut captivat pe scaunul de cinema,fara un singur moment de plictiseala.Scenariul,in opinia mea,e destul de bine pus la punct,cu exceptia unor 2-3 scene care pur si simplu nu isi au rostul in film.Jocul actoricesc este absolut fantastic.Majoritatea oamenilor considera ca Matthew McConaughey si Michael Caine au facut tot filmul,eu insa consider ca cele mai solide interpretari au… citeşte
ambulantier pe 06 Decembrie 2014 16:02
superb
o alta capodopera,care va dura mult ani,NOLAN este un geniu in realizatul filmelor
Ursulika pe 30 Noiembrie 2014 10:26
Mult prea laudat
Am vazut si eu acest film dupa multe recomandari citite si pot spune ca este un film bun, cu actori buni scenariu bun, dar supraevaluat. Mi se pare mult prea laudat si promovat si in acelasi timp slabut in comparatie cu un Matrix sau Star Trek. Ma gandesc ca poate sunt eu prea batran dar pentru un film cu asa distributie si care mai tine si 3 ore subiectul e destul de frivol( daca suntem singuri pe lume sau nu) si la sfarsit te lasa asa... in aer. Oricum pentru ce filme se fac acum merita vazut si e mult peste medie dar nu de nota 9 totusi, parerea mea.
DariusV pe 30 noiembrie 2014 16:24
Interstellar este o capodoperă , este un film serios , Star trek și alte filme de genu sunt chiar SF iar unele sunt neserioase (piloții cu picioarele pe panoul de control , cu trabucurile aprinse , etc).
kangchejunga pe 15 Noiembrie 2014 13:05
speechless
cel mai bun film de la inception incoace..nici nu avea cum sa fie altfel din moment ce regizor e christopher nolan, care fara indoiala a facut cele mai bune filme din ultimii 10 ani , incepand cu trilogia batman, the prestige , inception , iar prin aceasta capodopera interstellar a dus notiunea de sf la alt nivel , depasind barierele imaginabilului ..cei care au spus ca filmul este mediocru denota de fapt ce minte ingusta au si cultura lor cinematografica se rezuma la filme pac-pac cand exista un barosan , vine unul il supara si apoi se duce si ii nimiceste pe toti si afirma ca a vazut cel mai tare film din viata lui..tot ce imi doresc e ca nolan sa traiasca precum matusalem , pentru ca e greu de crezut ca va mai exista in viitorul apropiat un asemenea geniu al filmului
skumpika89 pe 26 Ianuarie 2015 21:15
Wow asta da film !! Merita din plin sa fie nominalizat la OSCAR.Unul dintre cele mai bune filme din anul 2014.
terraflorin pe 22 Ianuarie 2015 09:53
Ca să nu consum prea mult spaţiul cu comentariile mele mi-am dat cu părerea (nu în gard) ci aici:

mariuscrysti pe 17 Ianuarie 2015 19:46
se pare ca nu e nominalizat la oscar
pacat ....desi e unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut sunt dezamagit ca nici macar nu a fost nominalizat. iar Matthew McConaughey face un rol de exceptie ca de obicei
virgil_cristian_ghimis pe 01 Ianuarie 2015 23:04
Devine din ce in ce mai greu de inteles
Un film destul de complicat unde nu mai intelegeam aproape nimic.
Un film cu multe momente emotionante care a impresionat pana la lacrimi din cate am observat.
Un film cu un final ciudat care iti lasa o senzatie ciudata de tristete.
Actrita care interpreteaza rolul fetitei mi se pare senzationala.
Una peste alta,filmul nu mi se pare o capodopera asa cum se scrie pe aici...
Toata logica se pierde usor,usor si chiar pe la jumatatea filmului am vazut vreo 4-5 persoane care au plecat din sala si nu s-au mai intors...

vovin pe 06 Decembrie 2014 14:18
Excelent! .... insa doar pentru unii
Un fim exceptional; dar asta doar daca, printre altele, ai cat de cat cunostiinte si atractie pentru astrofizica. Daca nu, sunt doua variante: daca iti va placea, urmarind filmul, latura umana a acestuia, atunci ii vei da un 6-7 stele; daca nu iti va placea nici partea asta, ii vei da maxim 3 stele.
Mihai_Moise pe 30 Noiembrie 2014 18:17
Fara cuvinte...
Mi se pare inutil sa scriu despre subiectul filmului!
Dincolo de plotul sci-fi si de cantitatea destul de mare de informatii stiintifice, filmul vorbeste despre altceva...

Umanitate, slabiciune, iluzii, speranta...Iubire...

E fenomenal sa descoperi cum la capatul unei calatorii de miliarde de ani-lumina, unica forta ce transcede distantelor este iubirea...

Initial nu am putut pricepe de ce merg atat de multi oameni la acest film. M-am convins dupa ce am iesit de la el: creatia lui Nolan nu se adreseaza numai impatimitilor genului science-fiction! Povestea transmite mai mult decat atat...

Cuvintele mele sau ale celor ce au incercat sa scrie aici despre film sunt ineficiente, cred ca imaginile, coloana sonora si emotiile transmise dincolo de ecran intregesc ceva extrem de rar intalnit in zilele noastre...

Ar fi pacat ca acest film sa nu castige premiul Oscar!...

Go 1 2 3 4 5

jinglebells