I Want Candy

(2007)

O vrem pe Candy

Poster I Want Candy Postere I Want Candy

Sinopsis I Want Candy

I Want Candy

Joe şi Baggy sunt doi nonconformişti cineaşti în devenire al căror prim proiect eşuează lamentabil. Disperaţi să găsească finanţare, apelează la un producător din industria filmelor pentru adulţi care acceptă să îi sponsorizeze cu condiţia să ofere un rol lui Candy (Carmen Electra), o actriţă porno "aproape retrasă" din activitate.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Produs de

BaggyJoe Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Medyavizyon

Țara

SUA

Site oficial

I Want Candy

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
negru_dragan_yahoo_com pe 29 Octombrie 2021 16:34
o comedie tipic americana care se inscrie in tipul comediilor cu si despre adolescenti ,este o comedie ce nu aduce ceva nou ,are ceva scene comice care te fac sa razi dar este mai slab decat alte filme comedie atat din punct de vedere actoricesc ,capitol la care filmul este mediocru ,cat si din punct de vedere al comediei ,totusi daca sunteti fani genului merita sa-l vedeti ,macar o data , nota 6 pt film.
0 0
alex_il_fenomeno pe 01 Septembrie 2012 19:49
un film care nu sparge stereotipia americana , dar se dovedeste simpatic prin cateva momente si finalul acela , poate punctul cel mai bun al intregii productii . mi-a placut distributia tanara , care a dat un randament foarte bun , de asemenea apreciabil si modul in care decurge povestea , chiar daca se observa din plin ca e low-budget si se apropie intrucatva de seria "American Pie" ... vizionarea la alegerea voastra , intrucat nu este chiar genul de film pe care il recomanzi mai departe .
0 2

Spune-ţi părerea despre I Want Candy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells