Honey Boy

(2019)

Honey Boy

Poster Honey Boy Postere Honey Boy

Sinopsis Honey Boy

Mai mult

Regizoarea Alma Har'el ecranizează un scenariu scris de Shia LaBeouf, bazat pe propriile experiențe, despre călătoria unui tânăr actor de la o copilărie furtunoasă la primii ani ca adult, un tânăr care încearcă să se împace cu tatăl lui prin intermediul visurilor și cinematografiei. Ficționalizând ascensiunea lui spre celebritate și apoi căderea bruscă în reabilitare și recuperare, Har'el îi distribuie pe Noah Jupe și Lucas Hedges în rolul lui Otis Lort, explorând diferitele…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Automatik

Distribuitorul international

Amazon Studios

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
boghiu_andrei pe 22 Septembrie 2020 20:44
"You know, a seed has to totally destroy itself to become a flower"
Rolul carierei pentru Shia, o performanță pe care nu o va egala prea curând. Și nici nu cred că va dori asta, rolul ăsta e unul foarte personal pentru el.

Această poveste înseamnă egoism, iubire, autoritate, iresponsabilitate, neînțelegere, frustrare, resemnare, uitare, iertare, înțelegere și împăcare.
Shia LaBeouf își joacă propriul tată, e rolul care (probabil) îi vă rămâne adânc ascuns în suflet. Nu cred că îl vom mai vedea atât de dedicat în următoarea perioadă.
Shia este și cel care a scris tot filmul ăsta. Este povestea vieții lui. Noah Jupe fiind cel care îl joacă aici. Și face și el o treabă excelentă, la fel și Lucas Hedges, cel îl care joacă pe Shia la maturitate. E regizat foarte interesant de Alma Har'el.

În acest film vedem clar o dorință care domină în gândirea și manifestarea unui… citeşte

1 1
dmsteaua pe 05 Aprilie 2021 00:36
Dacă vrei să vezi o găină care se plimbă prin toate cadrele,un copil care fumează,un adult care borăște, urinare,drogare,furie,violență gratuită,limbaj suburban și alte asemenea bijuterii cinematografice, nu rata această peliculă de doi bani. Se vrea a fi ceva profund psihologic,dar a ieșit o varză fără cap și fără coadă. O mizerie tipic americană,plină de clișee,cu veșnicii inadaptați care cad în patima alcoolului și drogurilor,care frecventează veșnicele grupuri de reabilitați,dar care o iau mereu de la capăt fără remușcări. Un copil de 12 ani care fumează,se droghează și asistă la degradarea tatălui,în timp ce el însuși rămâne cu sechele. Aș recomanda acest film doar dușmanilor.
0 1
bovoro pe 14 August 2020 00:04
Frumos. ....Era singurul cuvant pe care as fi vrut sa-l scriu, dar nu ma lasa astia ca, cica, review-ul tre "sa aiba minim 50 de caractere".
0 1
lili22 pe 10 August 2020 14:35
OK, nu e cel mai bun film american, sa zicem ca nu intalnesti cliseele de care te-ai saturat.
0 3

Spune-ţi părerea despre Honey Boy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Honey Boy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells