Geronimo

(1962)

Geronimo

Poster Geronimo Postere Geronimo

Sinopsis Geronimo

Chuck Connors joacă legendarul conducător al Apașilor, în această poveste năvalnică, despre neînfricatul Geronimo care își apără cu fermitate teritoriul împotriva forțelor militare ale SUA și ale Mexicului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Das letzte Kommando

Produs de

Bedford Pictures Inc.

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

United Artists

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CRISTIAN_FLORIN pe 16 Septembrie 2012 10:42
Acest film realizat in 1962 de catre celebrul regizor Arnold Laven, face parte fara indoiala din categoria filmelor de genul " western apache ", una dintre cele mai vechi categorii de filme americane. Subscriu total la ideea ca este si un film educativ, si chiar adaug : este un film pentru toate varstele. Filmul evoca viata si lupta pentru Independenta a unui Mare Sef Indian, Geronimo, rol in care a fost distribuit celebrul actor Chuck Connors. Geronimo este un film atat de bun incat merita sa i se acorde fara ezitare un calificativ maxim.
12 1
VianelloVE pe 01 Mai 2010 05:53
Un adevarat actor... pt. acest rol al sau...
Un film din care avem si noi de invatat... cel putin doua lucruri : ce inseamna Demnitatea si Libertatea... cat au luptat altii inaintea noastra pentru acestea... Intotdeauna de-a lungul istoriei, oamenii, au trebuit sa plateasca Un Pret... ptr. a putea fi liberi... si rezultatul : Azi, e pace si libertate, de la un capat al pamantului, al celuilalt... Un mare fan al filmelor reusite... (Vianello din Venetia - 50% roman...)
8 0
cosmin_kedii pe 26 August 2013 08:24
Povestea filmului ne spune de un moment în care indienii au fost alungați de pe pământurile lor. Indienii au avut propriul lor caracter - Geronimo, un soldat adevărat revoluționar, inteligent și curajos.
3 1

Spune-ţi părerea despre Geronimo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Geronimo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells