Frozen River

(2008)

Râul înghețat

Poster Frozen River Postere Frozen River

Sinopsis Frozen River

Mai mult
Frozen River

Două zile înainte de Crăciun într-un orășel de lângă New York, Ray Eddy se trezește abandonată de soțul ei într-o situație aparent fără ieșire: nu numai că nemernicul a plecat pentru totdeauna, dar a luat și economiile familiei. Cu un salariu minuscul, femeia nu se descurcă, așa că-și hrănește cei doi fii cu... popcorn. Când pleacă în căutarea soțului, Ray dă peste Lila, o amerindiană descurcăreață, care s-a specializat în aducerea în Statele Unite a emigranților ilegali. Deși cele două femei…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
2 nominalizări Oscar, un premiu Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Cohen Media Group

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

A-Film Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Frozen River

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Spikos pe 26 August 2013 15:29
Undeva la granita americana cu Canada se facea trafic de frontiera cu imigraniti straini ; trecerea se facea iarna peste un rau inghetat ( Frozen River ) ; comunitatea locala era restransa si toti se cunosteau ; politia ii stia si ea pe fiecare , incercand sa tina lucrurile in frau ; in acest context o femeie singura , mama cu doi copii , tatal "dezertor" , incearca sa obtina un trai mai bun pentru familia ei , asumandu-si riscuri care fac acest film captivant , deosebit , ce merita vazut ; am mai retinut imaginile exceptionale de la inceputul si sfarsitul filmului !
2 3
CristiN pe 03 Februarie 2011 02:41
Ce pot sa zic , mie mi-a placut filmul . Fiecare cu genurile lui . Gusturile nu se discuta .
2 10
andystarx pe 07 Martie 2018 19:47
Nota 7/10
Nu este un film extraordinar sau de revazut,dar mi a placut ideea,ci anume lupta pentru familia ta,cu aproape orice pret,ideea filmului a fost : Sacrificiul !
1 2
Utube pe 18 Aprilie 2012 22:15
Filmul prezintă, ca primă acţiune, drama unei femei care este nevoită să-şi crească singură cei doi copii după ce este părăsită de soţul ei, disperarea şi frustrarea în faţa greutăţilor vieţii precum şi alegerile pentru care obtează pentru a rezolva problemele cu creditorii şi a asigura copiilor ei strictul necesar, alegeri care depăşesc civic limita legalităţii.

Un al doilea plan al acţiunii prezintă tot o femeie, de această dată de origine indo-americană, ce trăieşte singură într-o rulotă dintr-o rezervaţie, a cărei dramă sufletească este aceea că, sfatul indienilor care este forul legal într-o astfel de comunitate, a hotărât că ea nu este o mamă bună şi prin urmare copilul nou născut i-a fost luat şi încredinţat spre creştere soacrei ei, de origine tot indo-americană, femeia dorind din tot sufletul să-şi recupereze… citeşte

1 3
ddonpandy pe 7 noiembrie 2013 22:08
trebuia sa mai scrii cam putin sinops

Spune-ţi părerea despre Frozen River

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Frozen River
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells