Fără prelungiri

(2022)

Fără prelungiri

Poster Fără prelungiri Poster Fără prelungiri

Sinopsis Fără prelungiri

Mai mult
Fără prelungiri

Violeta este directoarea unui azil de bătrâni. Face o înțelegere cu un consilier de la primărie și pune la cale un plan pentru delapidarea unor fonduri de la Uniunea Europeană. Se folosește de locatarii azilului pentru diverse activități culturale. Primăria o susține, e an electoral.

Fără să știe de întregul complot, Dinu, un antrenor de fotbal rezident la azil se implică. Își face o echipă de fotbal cu alți locatari: un turnător la Securitate, un parvenit al tranziției, un sudor, un fost procuror, un…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

AKA

  • No extra time

Produs de

Paradox Film

Distribuit in Romania de

Paradox Film

Țara

Romania

Box office Fără prelungiri

Weekend premieră (10.10.2022)
  • Loc 18
  • Spectatori 1.162
  • Încasări (RON) 12.467,00
Total
  • Spectatori 3.466
  • Încasări (RON) 36.916,43
  • Încasări (USD) 7.354,71

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Edddd pe 14 August 2023 21:57
Nu-mi vine să cred că e posibil .....
Incredibilă prostie !.... am așteptat tot filmul până la sfârșit tot sperând că va apărea poanta genială, că va apărea ceva... un sens.... nimic... Păcat că nu există aici note sub zero..
Incredibil să văd mari actori ai țării jucând în acest tembelism !.. cred că și niște copii drogați de liceu puteau face un film care să aibă o poveste credibilă ....

1 0
Edddd pe 14 august 2023 22:02
Incredibil ... ce-au fost și ce-au ajuns .... Încasări până acum de 7.000 $ :)))) și probabil un buget de 10.000 $ și 2 pungi de pufuleți .
sabinalin pe 13 Martie 2023 19:25
Varstnicii. ,,Batranii,, , asa cum li se mai spune si unii dintre ei se simt jigniti chiar daca e adevarat. Pentru ca trecerea timpului nu iarta pe nimeni, pentru ca aceia care sunt acum tineri, daca doreste Creatorul, vor fi candva la randul lor batrani. Varstnicii, o problema din ce in ce mai mare pentru guvernele lumii, in tarile de mana a doua si a treia mai mult decat in cazul marilor smecheri ai lumii. Am citit recent ca un profesor japonez de la universitatea Yale sustine ca singura solutie pentru imbatranirea rapida a populatiei e sinuciderea in masa a populatiei si epurarea celor batrani si neputinciosi. E inca o dovada ca unde e multa minte poate fi si multa prostie, ca diavolul poate lua chip de om cat se poate de respectabil.

Subiectul filmului de fata e cat se poate de ofertant: la un azil se ia decizia infiintarii unei echipe de fotbal. Ar fi… citeşte

1 0
user-600337ab7eff6 pe 08 Iunie 2023 20:31
Nu știu unde este comedia când este vorba de niște oameni ce și petrec bătrânețile într un azil..ideea de fotbal la varsta lor mi s a părut macabra..
0 0
Domolul pe 28 Aprilie 2023 23:09
La sfărșit de viață toți suntem egali
Eu cred că actorii și-au jucat aici propriul lor sfârșit de viață și dispariție de pe această lume. Regizorul i-a făcut lui Mălaimare o secvență memorabilă: în timp ce se bărbirea în fața oglinzii, cu jumătate de față acoperită cu spumă, vorbește emoționat, cu lacrimi în ochi, cu un copil, nepoata sa, de a cărei prezență este privat. El, un om cu mască pe jumătate, față în față în oglindă cu el însuși, la sfărșit de viață. You get it? Masca și copii fiind două sclipiri ale existenței lui ca actor, poate și ca om pe acest pământ. (Promovat prin emisiunile Lumea Copiilor din anii ’80, de care s-a legat sufletește)
0 0

Spune-ţi părerea despre Fără prelungiri

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells