Disobedience

(2018)

Nesupunere

Poster Disobedience Postere Disobedience

Sinopsis Disobedience

Disobedience

La scurtă vreme după decesul tatălui ei rabin, o femeie revine în sânul familiei sale de evrei ortodocşi, iscând o controversă după ce arată că este interesată romantic de o prietenă din copilărie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Rachel McAdams Rachel McAdams Esti Kuperman Rachel Weisz Rachel Weisz Ronit Krushka Alessandro Nivola Alessandro Nivola Dovid Kuperman
Allan Corduner Allan Corduner unchiul Moshe Anton Lesser Anton Lesser Rav Krushka Nicholas Woodeson Nicholas Woodeson rabinul Goldfarb
Lasco Atkins Lasco Atkins Cara Horgan Cara Horgan dra. Scheinberg Adam Lazarus Adam Lazarus Sam
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Braven Films

Distribuitorul international

Bleecker Street Media

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dannnnn pe 11 Ianuarie 2019 12:09
Call me by your name and I ll call you by mine
Call me by your name and I ll call you by mine
Rachel: ''Rachel''
Rachel: ''Rachel''
Rachel: ''Rachel''
Rachel: ''Rachel''
Filmul este destul de drăguț, multe aspecte religioase, cu un final cam nelalocul lui, dar care lasă loc de interpretări, depinde dacă ești pozitiv sau negativist.
Scena de amor dintre cele 2 Rachel, nu este pentru cei slabi de inimă, homofobi, încuiați :D

3 1
DianaUta pe 28 Iulie 2018 04:17
O odă a libertăţii de a alege si de a fi cine suntem cu adevarat
3 3
gbanescu pe 22 Februarie 2020 18:31
Dragoste. Atractie. Pasiune. Nesiguranta. Nesupunere.
Ambele actrite joaca foarte bine; un plus pentru Rachel Weisz.
Filmul nu e rau, insa, in ansamblu (dar mai ales finalul) te lasa cu un sentiment de inconsistenta, cu impresia ca regizorul nu a reusit sa ridice filmul la inaltimea prestatiei celor doua actrite.
Scena erotica dintre cele doua este foarte intensa si, poate, introducerea ei intr-un astfel de film este sau ar putea fi considerata cam „prea mult” pentru un film artistic. Cred insa ca regizorul a vrut sa șocheze, sa zdruncine atentia privitorului si sa rupa ritmul destul de molcom al filmului, tocmai pentru a marca esenta mesajului acestui film: cat de intense pot fi sentimentele, trairile, atractia si pasiunea dintre cele doua, in pofida SUPUNERII pe care comunitatea din care faceau parte se astepta ca ele sa o manifeste fata de preceptele si regulile stricte ale acesteia. Socanta scena. Oare chiar au jucat… citeşte

1 0
tuiila pe 15 iulie 2020 08:08
Chiar ca a fost socanta scena de sex.Nu ma asteptam la asa ceva de scarbos .Sa arate cum o scuipa pe partenera in gura de cateva ori.Beahhh....oribil.
dannnnn pe 28 august 2020 14:49
Au jucat împreună scena la care te referi, numai că vă dați seama că nu a fost salivă reală, ci lubrifiant :))
Aishor pe 29 Ianuarie 2020 09:50
Nu e un film chiar plictisitor, dar deja subiectul tabu cu dragoste intre tineri (tinere) de acelasi sex ma cam pune pe ganduri. Chiar se doreste sa ni se impuna un alt mod de viata decat cel firesc? Dincolo de aceasta tema nu am putut remarca nimic. E un film static.
1 1
lavara_laiarna pe 22 Iulie 2018 20:54
Nicio controversă deosebită legată de Dragostea cu pasiune..pentru ceva.
1 4
nictud pe 30 Decembrie 2023 18:00
Doar trei păreri:
Ce bine-ar fi să putem alege toți ce viață vrem să trăim, chiar dacă aceasta ar deranja existențial pe unii din cei de lângă noi printre care încercam sa supravietuim.
Filmul analizează și evocă trăirile pe care sunt obligați sa le aibă aceia care nu vor sa respecte cutumele societății in care trăiesc.
Cred că notele acordate pe diverse site-uri de specialitate sunt oarecum prea mici pentru cât merita dar na, e dreptul și libertatea (????) fiecăruia să decidă.

0 0
jokeru28 pe 29 Septembrie 2022 12:04
La inceput ma gândeam sa îl opresc. Apoi a apărut Rachel Weisz și mi-am zis sa îl mai las.

Prima parte a filmului e greu de înțeles, și trebuie abvuta răbdare pentru a înțelege ce se întâmplă. Nu m-am gândit deloc ca Ronit și Esti simt ceva una pentru alta și așteptăm să aflu motivul pentru care Ronit a părăsit comunitatea, deranjandu-i pe toți!

Apoi primul sărut al celor doua... A început sa dea sens filmului. Am început sa înțeleg ce se întâmplă în spatele scenei. Nesupunerea creează deranj celorlalți. Și majoritatii nu ii place asta, nu fiindcă neapărat se incalcă niște reguli, ci pentru ca apare invidia majorității pentru ca ei nu au putut face asta.

Suntem liberi sa alegem, dar de multe ori ranim prin alegerile noastre. Altfel nu s-ar mai numi nesupunerea nesupunere și indiferenta ar fi la tot pasul.
citeşte

0 0
borisvultur pe 30 Aprilie 2020 21:01
Libertatea de a alege
Nu e o capodoperă, desigur, însă punctează furcile caudine în cazul unei alegeri sexuale minoritare. Jocul celor două actrițe e fără cusur, dezinvolt, fără exagerări pripite. Se naște tensiune din priviri, din nerostit , iar finalul e credibil. Regizorul a adaptat un roman de Naomi Alderman, la sugestia actriței Rachel Weisz.
0 1
emy_sinaia pe 11 Noiembrie 2018 21:17
Nimic deosebit, pentru mine e clar si nu ma feresc sa afirm ca nu mi-au placut niciodata jidanii si tot ce e legat de aceasta rasa. Momentul special l-a constituit scena de asa zisa dragoste dintre Esti si Ronit. Atat.
0 4
lili22 pe 27 August 2018 16:18
E un film obositor .Plin de ritualuri de neinteles pentru majoritatea privitorilor.Exista o poveste de dragoste in film , impinsa in plan secund de festivitati mortuare.
Nu ca as avea ceva cu comunitatea gay, sa fie clar.

0 9

Spune-ţi părerea despre Disobedience

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Disobedience
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells