Dare mo shiranai

(2004)

Nimeni nu știe

Poster Dare mo shiranai Postere Dare mo shiranai

Sinopsis Dare mo shiranai

Mai mult
"In ciuda faptului ca filmul a fost proiectat devreme in programul festivalului, interpretarea lui Yagira mi-a ramas vie in minte." - Quentin Tarantino (in calitate de Presedinte al Festivalului de Film de la Cannes)

Patru frati duc o viata fericita impreuna cu mama lor intr-un apartament din Tokyo, desi existenta lor este ascunsa proprietarului.

Fiecare dintre ei are un alt tata si niciunul dintre ei nu a mers vreodata la scoala. Intr-o buna zi mama lor ii paraseste, incredintându-i in grija fratelui cel…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Un premiu şi o nominalizare Cannes
Vezi toate premiile
Yûya Yagira Yûya Yagira Akira Ayu Kitaura Ayu Kitaura Kyoko Susumu Terajima Susumu Terajima Baseball coach
Ryô Kase Ryô Kase Mini-market Employee Ken'ichi Endô Ken'ichi Endô Pachinko Parlor Employee Sei Hiraizumi Sei Hiraizumi Mini-market Manager
Yuichi Kimura Yuichi Kimura Sugihara (Taxi Driver) Kazuyoshi Kushida Kazuyoshi Kushida Yoshinaga, The Landlord You You Keiko, the mother
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Nobody Knows

Produs de

Bandai Visual Co. Ltd.

Distribuitorul international

ARP Selection

Țara

Japonia
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ionutt- pe 25 Iunie 2011 00:27
Foarte trist filmul, da` mai merge si cate unu` din asta. Are un subiect ce te zdruncina din radacini, e unul din acele filme la care merge zis fara probleme ca`ti da o lectie de viata. Geolgaii interpreteaza foarte bine. Recomand
4 1
Haruka pe 07 Mai 2011 13:28
Acest film este inspirat din fapte reale care au avut loc in Tokyo, cel din zilele noastre. Detaliile si personajele prezentate sunt fictive.
3 1
lili22 pe 06 Mai 2019 14:25
Foarte trist si extrem de adevarat.Chiar si in societatea japoneza o femeie se simte mult mai libera fara copii ,asa ca alege sa se debaraseze de ei .
0 0
pst35 pe 14 Decembrie 2012 23:58
Foarte induiosator acest film, cum comenta cineva...sigur e realitate pura....sunt convins ca sunt multi frati sau surori mari care au rolul lui Akira in viata reala, mi-ar fi placut sa mai spuna vreo doua vorbe dupa final, cum se procedeaza la filmele inspirate din realitate, acum prefer sa-mi inchipui chestii de bine. Initial am vrut sa-i dau nota 9...asa per total, dar jocul copiilor m-a facut sa schimb nota.
0 0
margott pe 28 Iulie 2012 18:38
Anul trecut citeam in presa romaneasca despre un caz asemanator celui din film, o mama a plecat intr-o alta tara din cauza lispurilor materiale, lasandu-si singuri acasa cei 6 copii, care au fost nevoiti sa se descurce singuri. Filmul e cu atat mai impresionant tocmai pentru ca stim ca asemenea situatii chiar se intampla in realitate, iar lupta pentru supravietuire incepe pentru unii copii, din pacate, de la varste la care altii isi traiesc copilaria fara griji.
0 1

Spune-ţi părerea despre Dare mo shiranai

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Dare mo shiranai
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells