PRO TV
Acţiune, Crimă, Fantastic, Horror, Romantic, Thriller, Dragoste
Distribuitor:
Vertical Entertainment
ptr iurieteg si stancutz
in rest c sa zic destul de interesant filmul
Frumos serial
Chapters 1-25 http://www.tudou.com/playlist/id/308871/
Chapters 26-50 http://www.tudou.com/playlist/id/314045/
Chapters 51-70-episode 70d is the End http://www.tudou.com/playlist/id/313909/
Vizionare placuta :)
Un episod este inpartit in 3 parti A B C chiar daca este scris in coreeana este usor sa iti dai seama ca scrie numarul si litera episodului.
Doar sa aveti "putintica" rabdare sa se incarce.. daca se incarca prea greu apasati dinou pe acel episod pana se va incarca mai repede, cel putin la mine asa a functionat. Numarul unui episod de pe tudou nu prea corespunde cu cel de pe tvr1 asa ca daca ati ratat un episod cautatil umpic si il veti gasi voi :P
Buna ziua!
Dae Jang Geum
Nu am mai vayut de mult un asemenea film educativ.
Giuvaerul Palatului
fascinant
dya
giuvaierul palatului
pacat ca e prea putina lume care sa aprecieze si sa si bucure sufletul
Subiectul, stilulde interpretare...exemplele de viata, de educatier, costumele, peisajele de toamna ruginie, totul este bine facut. Cred da voi incepe sa studiez mai multe despre coreeni. (apropos, nu sunt japonezi!) . Au un calm deosebit. Au o filosofie interesanta... Pacat ca nu se uita mai multa lume , poate e doar o idee preconceputa. Cred ca ar fi indicat sa se schimbe ora de difuzare.
Dae Jang-geum
Sper ca va uitati pe tvr1 la ora 17:00 la acest serial care ne va captiva pe parcursul a 54 de episoade
Un film super
rafinat
Bravo, TVR1 !!!!
elena
Un film coreean despre talent şi dăruire
Excelent serial
Oricum mi de multumiri IonStedan pentru tudou, ca eu incerc sa ma las cat de cat de piraterie :)
Eu pot sa va spun unde puteti asculta melodiile serialului si daca vreti sa le downlodati scrieti pe google numele lor....nu merge la toate dar eu am reusit sa imi downlodez melodiile preferate mai ales melodia yun do :D
aici :P
;)
fascinant
10!!!
SUPER
pt laurentiu33
Multumesc anticipat!
Vizionati-l
azi am aflat ca aceas film e real si ma impresionat foarte tare ! cel mai bun episod de pana acum mi-s-a parut cel in care comandantul si cu personajul princcipal au ramas sa-i ajute pe cei in carantina ! jang_geum seo e o doamna foarte desteapta ! deabea astept sa vad ce o sa se mai intample!
Super film
Giuvaierul Palatului
환영 (salut in coreeana) :))
Surprinzatoarea Coree de Sud
Din intamplare am vazut primul episod din Dae Jang Geum si l-am considerat atat bun incat mi-a parut sincer rau cand s-a sfarsit.
Am continuat sa ma uit la Yi San, pe care-l consider de asemenea un serial nemaipomenit, insa nu chiar la nivelul lui Dae Jang Geum.
Cele doua seriale au fost si sunt urmarite de toata familia. Ne mandrim sa spunem ca am devenit o familie de telenovelisti coreeni... :)
Consider exceptionala muzica din ambele seriale, ca si jocul actorilor de altfel.
Sunet impecabil, costume realiste, scenariu, regie, imagine si dialoguri exceptionale! Ar fi bine daca ar invata si `industria` noastra cinematografica ceva...
o adevarata capodopera!!!
Dae Jang Geum
mai stie cineva alt serial sau film asemanator? multumesc
Excelent
exceptional filmul
Dae Jang-geum
djdany.show
sal o intrebare
captivant
aura m
As dori sa stiu insa dak exista si o carte care prezinta intreaga poveste si dak pot gasi subtitrarile in romana,engleza sau spaniola la toate episoadele??????Vizionare placuta tuturor!
interesant