Păreri Contact
01:35
The Revenant(2015)The Revenant: Legenda lui Hugh Glass
Cool TV
20:45
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest(2006)Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort
PRO TV
Premiere cinema
- How to Save the Immortal
- Hegyizene 2
- Fă-mi loc!
- Springsteen: Deliver Me from...
- Cursa
- Nouvelle Vague
- Alpha
- Tati Full-Time
- Wicked: For Good
- Gekijô-ban Jujutsu Kaisen Shibuya Jihen Tokubetsu Henshû-ban × Shimetsu Kaiyû Senkô Jôei
- Sirât
- Dracula: A Love Tale
- Wuthering Heights
- What About Love
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Contact

" They should've sent a poet"
Foarte bun
Buna Intrebare...
Tu ce crezi ?
Nu stiu...
Bun Raspuns.
Filmul l-am vazut prima data acum aprox. 7 ani si pot spune, daca imi permitetzi exprimarea, am avut un "orgasm" spiritual.
Observ ca pentru unii, filmul a fost plictisitor, probabil, mai pe placul acestora ar fi celelalte filme, in care rase extraterestre invadeaza Pamantul. Nu contrazic pe nimeni, Universul este atat de mare incat este posibil orice, dar nu-i intzeleg pe scepticii ipotezei extraterestre. Cum ramane atunci cu urma trilobitului si amprenta incaltamintei ce l-a sfaramat in era ordovician, cu luminile observate pe suprafatza Lunii in 1787 de catre William Herschel si ale altor cateva sute de observatzii inexplicabile pe acelasi astru de-a lungul timpului, cu Cydonia Mars si chipul de pe Marte, cu rapoartele din… citeşte
nush cum dar parca te face sa crezi k pe undeva chiar sunt acei extraterestri pe care ii cauta lumea de nici nu stiu cand dar care arata k se poate si mai bine
Un SF bun
Memorabil
real si adevarat
film neaparat de vazut
Intradevar. Filmul nu e un SF cu rezolvari la intrebari majore ci este despre oameni si situatii. Asta il face non american si ii da valoare.
My favorite movie!
SF-Science Fact
Un film superb, cu mici scăpări pe alocuri dar are acea pasiune fantastică pe care o au unii oameni care privesc cerul. Deseori când am căutat o parteneră de viață, mi-am amintit exact cum căuta ea personajul principal pe tatăl ei, cu acea speranță oarbă..
Supraevaluat
E cum pielea mea in realitate exact americanii nu fac chestia asta deloc, ci fac numai pe dos? pe bune, nu v-ati saturat de aceeasi poveste de doi bani pe care o pun pe tava in filme pentru credulii ce raman cu gura cascata? uaaaa, sa plangem putin, ce emotii ne cuprind, sa traim starea odata cu eroul principal..pe bune???
Atatea non-sensuri in acest film...(chiar daca e parerea din 2016, chiar daca imi place Jodie)....
Apreciez SF-urile, dar, dupa mine, acesta mai mult aventura decat SF, parc-ar fi un Maleficent adus in zilele noastre.
prea tare
Contact
Chiar si gen. Emil Strainu facea referire la el in emisiunile unde a fost invitat.
Din pacate Sagan nu a apucat sa vada filmul, el murind cu un an inainte.
Greu de comentat...
Nu stiu ce sa comentez: scenariul e perfect (nici nu se putea altfel, Carl Sagan s-a intrecut pe sine incercand sa anime un personaj macinat/marcat de cautari, dar si un univers definit de cinism, minciuni, ipocrizie, ori lasitate), prestatia lui Jodie Foster e fara fisuri (nu-mi pot imagina pe altcineva interpretand-o pe Ellie Arroway!) si, cel mai important, impresia cu care ramai dupa ce-l vizionezi...
As putea sa-l cataloghez cu usurinta drept un film-cult; nu reusesc sa gasesc o alta creatie sci-fi in care spiritualitatea sa fie atat de pregnanta, suplinind intr-un mod fabulos de reusit efectele speciale, adrenalina ori tonele de sange din alte filme de gen cu pretentii!
dezabonarea
[email protected]
Pierdere de vreme..
Excelent film
Imaginati-va un covid la global la puterea x. Asta va urma in urmatorii ani. Sa radeti cu curul, Terra are un firmament pt ca ea nu este o bila cu ape curbate, iar acest firmament face ca nimeni nu intra, nimeni nu iese.
Privit ca atare, filmul este bun. Insa el este pura fictiune. Atat ca film, cat si ca o eventuala realitate.
Nu puneti botul la vrajeala cu extraterestrii!!!
1034
O interpretare foarte buna in acest SF. a valoroasei actrite Jodie Foster
claudiu-daniel-lugoj
..acces doar la trailer si poster..?!
...
V-as ruga frumos daca ma puteti ajuta sa aflu raspunsul
Din pacate a iesit doar un film lung, prea serios, pe alocuri chiar plictisitor.
Pacat...