Colonia

(2015)

Colonia

Poster Colonia Postere Colonia

Sinopsis Colonia

Mai mult
Colonia trl

Colonia este un thriller politic ce are ca subiect lovitura de stat din Chile, din 1973, în urma căreia președintele Salvador Allende a fost înlăturat de la putere. Manevra militară, realizată cu sprijinul CIA, a fost una cu consecințe sângeroase pentru populația din Chile - a fost numit primul "9/11" - dar și unul dintre momentele cheie ale Războiului Rece, prefigurând supunerea către grupul de economiști neoliberali americani în frunte cu Milton Friedman.

Watson și Brühl îi interpretează pe Lena și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Colonia Dignidad

Produs de

Majestic Filmproduktion

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Majestic Filmverleih

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 27 Aprilie 2016 18:06
excelent film
Nu stiam despre acest film si l-am vazut doar pt ca juca Emma Watson.Inspirat dupa fapte reale este un film exceptional si tin sa precizez ca nu am mai vazut un film asa plin de tensiune si suspans de multi ani.Un sfarsit care te face sa-ti bata inima si abia sa respiri, o poveste incredibila si de dureroasa, greu de crezut ca era posibil asa ceva in 1973 insa ma bucur ca in cele din urma s-a terminat totul cu bine iar filmul a fost surprinzator si foarte bun.
Al doilea film,dupa Regression in care am vazut-o pe EW jucand pt ca HP nu se pune :) si pot sa zic ca imi place de ea foarte mult, o interpretare excelenta si o actrita despre care se va mai vorbi mult timp de acum.

13 3
Nesimtzita pe 17 Aprilie 2016 01:10
Un film neasteptat de bun cu mult suspans.
nu ma asteptam sa mi acapareze toata atentia. Bun film
9 3
Buum pe 16 Aprilie 2016 22:24
Destul de interesant.. au fost multe momente in care abia am respirat. Nu ma asteptam, am fost surprins placut la vizionarea acestui film .
8 1
splendid.silent pe 26 Aprilie 2016 08:30
O prietena mi-a recomandat filmul asta si il recomand si eu,la randul meu.
Foarte bun,foarte captivant.

4 0
zdraveius pe 17 Aprilie 2016 00:55
Limba oficiala, pe care o vorbeste toata lumea din toata lumea, din intimitatea propriei bai pana la cabinetul sefului statului... evident, engleza. Daca as fi coborat acum din copac si ma uitam la filme, nu as fi crezut ca nu e asa.
Ceva mai trist este ca vedem des, peste tot in lumea asta, inclusiv in tara noastra, diferite personaje, unele preoti, altele politicieni, primari, parlamentari care se cred Dumnezeu. Sfinti. Deasupra tuturor. Mai buni decat oricine altcineva. De neatins. Pe un piedestal. Si care ne intoxica cu discursuri, promisiuni, teorii. Iar noi, credinciosi, supusi, ii credem. Fara discutii, fara sa indraznim sa punem la indoiala, sa gandim cu capul nostru, sa consideram si varianta ca cei care promit si luna de pe cer sunt niste saltimbanci, niste oratori iscusiti si niste mincinosi notorii. Baietii "destepti" ne vor obedienti si prosti. Pentru ca un om care… citeşte

4 1
Nika pe 16 Mai 2016 10:01
Un film foarte bun, cu multa tensiune si o istorie redata foarte convingator. A fost unul din putinele filme la care nu am pus pauze si nu m-am uitat la ceas. Bravo echipei.
3 0
stricted pe 22 Aprilie 2016 00:47
Un film cutremurator! Un film care marcheaza o bucata neagra din istoria ChileI !
3 1
mirceaaa pe 18 Aprilie 2016 21:41
Dagostea ridică orice barieră !
Curajul lui Lena și Daniel ,cei doi actori principali și sentimentele care-i unesc, fac din acest film o capodoperă.
Obligatoriu de văzut !

3 1
Manusa pe 26 Iunie 2016 21:37
Am tot stat pe ganduri daca sa il vizionez sau nu. Am citit parerile celorlalti utilizatori si am hotarat sa ma uit. Aveau dreptate, este un film foarte bun si care are o poveste impresionanta, cu mult suspans si mai ales este inspirata din fapte reale. Un film ce nu trebuie ratat, merita vazut!
2 1
xerses pe 20 Aprilie 2016 15:45
Mi-a inghetat sufletul cand am aflat povestea din acest film; cutremurator! Bravo actorilor pentru interpretarea atat de credibila!
1 0
Gabby321 pe 19 Aprilie 2016 18:12
O poveste excepțională !
Filmul se bazează pe cei doi îndrăgostiți(Lena și Daniel) care plănuiesc evadarea chiar dacă au trăit zile pline de suferințe. E un film dramatic ce nu trebuie ratat !
1 2
Ghemot pe 05 Februarie 2023 23:10
Un film foarte bun inspirat din evenimente reale. Relatarea evenimentelor implică mult suspans.
0 0
Horatiucrisan pe 15 Iunie 2022 23:00
Un film inspirat din fapte reale insa cu o desfasurare a actiunii si mai ales un final fantezist asemanator cu finalul filmului Argo din 2012.
0 0
AweSoMe pe 24 Ianuarie 2017 21:40
Underrated
Nu am regretat nici o secundă văzută.Un film care arată vremuri întunecate din Chile și care îți captează atenția până la final.Nu știu de ce este așa underrated,deoarece filmul este excepțional.
0 0
-aix- pe 24 Octombrie 2016 02:23
Poveste este foarte bună (și bazată pe fapte reale, din păcate) iar suspansul te transpune în atmosfera filmului și îți creează o stare de indignare și neputință.
0 0

Spune-ţi părerea despre Colonia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Colonia
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells