„The Colony”, cu Emma Watson în primul rol principal de după „Harry Potter”, încasări dezastruoase

de Gloria Sauciuc în 6 Iul 2016
Este surclasat de thriller-ul „Misconduct” cu Al Pacino, care a avut încasări sub 100 de lire în Marea Britanie

Primul rol principal al Emmei Watson după seria „Harry Potter” este un thriller amplasat în era lui Pinochet, care a avut încasări de doar 47 de lire sterline la box office-ul din Marea Britanie în week-end-ul lansării. Watson joacă rolul unei femei care încearcă să se infiltreze într-un cult, în scopul de a-şi salva soțul (Daniel Bruhl), care este reţinut în Colonia Dignidad, o comunitate religioasă care, în viața reală, a fost fondată de Paul Schäfer, ofițer al Wehrmacht-ului și veteran al organizaţiei de tineret a lui Hitler.

Starul din seria Harry Potter joacă în „The Colony”, un thriller despre o femeie din Chile care se infiltrează într-un cult în epoca lui Pinochet

Filmul, care are un plan de distribuție bazat pe home-streaming, a fost lansat vinerea trecută pe video la cerere, în aceeași zi cu lansarea simbolică în trei cinematografe din Marea Britanie. Este surclasat de thriller-ul „Misconduct” cu Al Pacino, care se așteaptă să facă mai mulți bani de home-streaming decât prin distribuție cinematografică tradițională. „Misconduct”, lansat luna trecută, a avut încasări sub 100 de lire sterline în week-end-ul de deschidere în cinematografe.

„The Colony”, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film din Toronto de anul trecut, a primit două stele din partea lui Peter Bradshaw de la The Guardian, care subliniază „găurile din scenariu de dimensiunea inelelor lui Saturn”, dar felicită cineaștii pentru concentrarea pe o poveste spusă foarte rar. „Acest film merită câteva puncte pentru abordarea oroarei disfuncționale puțin cunoscute din epoca lui Pinochet din Chile”, a scris el în recenzie.

Watson și-a petrecut cariera post-Potter ca actor în rol secundar. Rolurile care au ieşit în evidenţă după ce a jucat-o pe Hermione Granger includ adolescenta hoaţă din LA în filmul Sofiei Coppola „Hoţii de celebritate”, cea mai bună prietenă a lui Logan Lerman și Ezra Miller în „Jurnalul unui adolescent timid” și ea însăşi în comedia despre apocalipsă a lui Seth Rogen și Evan Goldberg, „A venit sfârşitul!”.

Ea joacă alături de Ethan Hawke în thrillerul psihologic „Regression”, înainte să o joace pe Belle în remake-ul lui Bill Condon „Beauty and the Beast” (2017).

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Brühl, Colonia, Emma Watson, Misconduct, Beauty and the Beast

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 6 iulie 2016 21:49
in curand o sa vedem stiri de genul "senzational,iata in ce film dezastruos a jucat celebra Emma Watson,vezi ce s-a intamplat cu actrita"
sa iti fie rusine pentru asemenea articole Gloria,o sa ajungi mai rau decat Cristina
ori e dezastruos ori e o lansare simbolica in doar 3 cinematografe?
In ritmul asta o sa ajunga de toata jena Cinemagia daca nu cauta niste persoane mai competente in a scrie articole pe care un cinefil sa le citesca cu placere

marius7x pe 7 iulie 2016 23:19
Articolul a aparut in aceeasi forma in mai toate publicatiile de profil..Cand 7 oameni vad filmul in 3 sali n-ai cum sa ii mai iei apararea. Mai ales cu o actrita din tara respectiva in rol principal.
Gloria pe 6 iulie 2016 23:49
Faptul ca s-a decis sa ruleze doar in trei cinematografe nu e intamplator, e o consecinta directa a lipsei de potential a filmului de a aduce public in cinema, potential evaluat de producatori. Si e, am putea spune, „catastrofal” pentru un fim sa fie trimis direct pe DVD sau home streaming. Asadar, nu e deplasat sa afirmam ca primul rol principal al Emmei Watson e un esec. Si, fiind primul rol principal, ar putea fi un dezastru pentru viitoarea cariera a actritei. Poate am folosit cuvinte tari - „catastrofal”, „dezastruos”, dar am senzatia ca la Hollywood lucrurile sunt si mai dure.
cavallioty pe 7 iulie 2016 08:16
filmul avea sanse minime sa fie un succes de casa avand in vedere subiectul si faptul ca nu a fost primit nici pre bine primit de critici(vezi articolul legat de blockbustere si filme independente),oricum cel mai probabil o sa isi ia revansa in martie anul viitor cu Beauty and the Beast
makomomo pe 7 iulie 2016 11:42
Filmul e memorabil si as fi platit cu placere biletul la cinema ca sa-l vad.Nefiind lansat in cinematografe asa cum trebuie nu are cum sa fie in top...pacat, este unul dintre cele maibune filme din ultimii ani, criticii de kko mai bine si-ar baga un bat in fund
makomomo pe 7 iulie 2016 12:00
si am uitat sa precizez ca pe imdb si in multe topuri filmul este notat cu 7.1 deci de unde atatea recenzii negative ale marilor critici penibili cand publicul are alta parere?
marius7x pe 7 iulie 2016 23:12
Dar 21% pe Rotten Tomatoes si 33% pe Metacritic

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells