Caprica

(2010) - Serial TV

Caprica

Poster Caprica Poster Caprica

Sinopsis Caprica

Mai mult
Caprica

Actiunea serialului "Caprica" se desfasoara cu 50 de ani in urma evenimentelor din "Battlestar Galactica" si va surprinde viata a doua familii: familia Adama si familia Graystone. Cele doua familii au pareri diferite fata de construirea unor forme de inteligenta artificiale numite Cyloni.

Familia Graystone este alcatuita din Daniel- un geniu al informaticii , Amanda- un chirurg respectat, dar o sotie infidela si fiica lor Zoe. Joseph Adama este un cunoscut…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: snoopalex9
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Eric Stoltz Eric Stoltz Daniel Graystone Esai Morales Esai Morales Joseph Adama Polly Walker Polly Walker Clarice Willow  (2 episodes, 2009-2010)
Avan Jogia Avan Jogia Ben Stark Alessandra Toreson Alessandra Toreson Zoe Graystone Genevieve Buechner Genevieve Buechner Tamara Adama
Scott Porter Scott Porter Nestor Sasha Roiz Sasha Roiz Sam Adama Teryl Rothery Teryl Rothery Evelyn
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

David Eick Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Sci-Fi Channel

Țara

Canada, SUA

Site oficial

Caprica

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
snoopalex9 pe 22 Aprilie 2010 07:20
merita urmarit episod cu episod. e suficient sa vezi episodul pilot al acestui serial sa iti dai seama ca este de calitate. este un serial despre societatea umana intr-o alta parte a universului, pe planeta Caprica si despre cum au luam "fiinta" cylonii din BSG
1 0
shmekerila pe 01 Aprilie 2010 10:33
E serial
Un SF foarte interesant care pune pe masa multe probleme a societatii actuale de pe Terra, chiar daca actiunea e imaginata intro alta galaxie far far away. Relatiile dintre parinti si copiii adolescenti, pierderea moralitatii unei societati incet dar sigur, ce implicatie religioasa are terorismul, la ce duce habotnicia fanatica si nu in ultimul rand ce inseamna de fapt a fii "viu".Pana acum am vazut 9 episoade si abia astept urmatoarele sa vad cum evolueaza actiunea.
1 0
dido pe 30 Septembrie 2009 08:43
Sa vedem continuarea!
Subiectul m-a prins,acum astept sa apara continuarea!Pare un pic(numai un pic!) asemanator cu Dune dar numai prin faptul ca in galaxie deja sunt mai multe lumi,fiecare cu religia sa(subiect spinos...)si cu...zeii sai!In rest adolescenti rebeli,cibernetica si efecte speciale!
1 0
luciivan pe 05 Februarie 2010 23:05
sincer nu am avut rabdare sa ma uit la el pana la fina... dupa 15 min mi s-a parut prea greoi...oricum vad ca nici userii cinema rx nu i-au dat note prea mari... vad multa prudenta de la voi...deci e un film dificil
1 1
Elysian pe 03 Februarie 2010 18:33
Cu siguranta merita vazut...! Astept cu nerabdare continuare!
1 1
nicopop pe 06 Aprilie 2010 08:04
Pentru mine serialul este sub asteptari. Facusem o pasiune pentru Battlestar Galactica. Ca si serial, cumva derivat din Galactica, nu se ridica la nivelul acestuia.
0 0
Aeryn_Sun pe 14 iunie 2012 19:17
"cumva derivat din Galactica"? ce o mai fi insemnand si asta? Caprica este prequel la Battlestar Galactica. Tot ce apare in BSG este o consecinta la ce s-a intamplat in Caprica, daca pot spune asta. Even robots have souls. Don't you agree?

Spune-ţi părerea despre Caprica

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Caprica
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells