Cannibal ferox

(1981)

Cannibal ferox

Poster Cannibal ferox Postere Cannibal ferox

Sinopsis Cannibal ferox

Mai mult

Gloria lucrează la teza sa despre antropofagie. Împreună cu fratele ei, Rudy, si cu prietena ei, Pat, întreprinde o călătorie în jungla sud-americană pentru a dovedi că nu mai există canibalism în zilele noastre. Ajunși acolo, se întâlnesc cu Mike și Joe, doi traficanți de droguri din New York care le spun celor trei că au venit în junglă să caute diamante. Însă Joe le mărturisește mai târziu că el și Mike au fugit din New York după o reglare de conturi cu alți mafioți și…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Produs de

National Cinematografica

Distribuitorul international

Replay Video

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
balta67verde pe 20 Octombrie 2016 20:25
O nulitate
Un film penibil din seria celor cu canibali. O copie ieftina filmul lui Ruggero Deodato. Lenzi si Deodato erau disperati sa fie considerati egali cu Lucio Fulci si Dario Argento. Nici o sansa.
0 0
margott pe 27 Septembrie 2012 14:43
Se pare ca regizorii din Italia anilor '80 aveau o obsesie in privinta canibalilor, majoritatea filmelor despre antropofagie dintre anii '80-'90 sunt regizate/produse de italieni. Revenind la Cannibal Ferox, mi s-a parut o parodie la Cannibal Holocaust (desi ambele au aparut in acelasi an). Prost jucat, scenariul subtirel, gandit superficial, mai degraba un pretext pentru a arata pe ecran cateva scene mai dure (destul de dure pentru anii '80, daca filmul a fost interzis in mai multe tari la lansare).
0 0

Spune-ţi părerea despre Cannibal ferox

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cannibal ferox
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells