Beau Is Afraid

(2023)

Toate fricile lui Beau

Poster Beau Is Afraid Postere Beau Is Afraid

Sinopsis Beau Is Afraid

Beau Is Afraid SUB

După moartea subită a mamei sale, Beau nu se simte bine - paranoia îi îngreunează viața și medicamentele pe care i le prescrie terapeutul nu par a fi o soluție bună.
În drumul său înapoi acasă, Beau își confruntă trecutul, prezentul și viitorul, iar în cele din urmă este nevoit să-și depășească cele mai întunecate frici pentru a-și îndeplini visele.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

AKA

  • Disappointment Blvd.

Produs de

A24, Access Industries

Distribuitorul international

A24

Distribuit in Romania de

Bad Unicorn

Țara

Canada, Finlanda, SUA

Box office Beau Is Afraid

Weekend premieră (08.05.2023)
  • Loc 11
  • Spectatori 2.904
  • Încasări (RON) 62.755,00
Total
  • Spectatori 4.973
  • Încasări (RON) 107.954,00
  • Încasări (USD) 23.676,87

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
viki199- pe 09 Iulie 2023 23:35
Ideea buna Explicatia Greoaie
( Va recomand sa vedeti acest film cu mintea odihnita ...nu e un film de relaxare )

Studio A24 ne impresioneaza din noua cu un film de calitate dar greoi pentru publicul larg. Filmul este greu de urmarit deoarece nu traseaza o linie intre realitate si " REALITATEA LUI BEAU ". ( 90 % din film e doar imaginatia lui BEAU ) . Beau este un om de varsta mijlocie care nu poate trece de moartea mamei sale ( cu care a fost in stransa legatura ) si care pe zi ce trece pierde lupta cu axietatea pana in ziua in care se sinucide ( nu se stie cauza reala a sinucideri pentru ca in film moartea lui BEAU este prezentata ca un fel de naufragiu " din vina lui BEAU" ) intentionat sau accidental cu o supradoza de medicamente prescrise de terapeutul sau ( care parea depasit de situatie ).
citeşte

4 0
Radu75 pe 8 septembrie 2023 21:17
Mi-am creat cont pe Cinemagia doar ca te felicit pentru comentariul tău...FELICITĂRI ai scris o chestie profundă.
filipnita pe 16 Iunie 2023 22:13
Ari Aster continuă să surprindă cu un alt thriller despre durerea devastatoare a pierderii unui personaj atât de semnificativ pentru fiecare om: mama acestuia. Într-o odisee nebună ce are ca scop final revederea cu mama sa, personajul Beau reușește să cuprindă toate emoțiile și stările cu care se confruntă ființa umană la aflarea veștii tragice că mama sa a murit. Cu toate că îmbină elemente asemănătoare cu celelalte filme ale lui Ari Aster, Hereditary (2018) și Midsommar (2019), Beau Is Afraid se remarcă prin accentuarea unui sentiment de care deseori nu suntem conștienți, dar care poate să crească constant în adâncul nostru: frica. Lipsit de figura paternă încă din copilărie, caracterul lui Beau se construiește în jurul mamei sale, iar acesta ajunge să-i preia, așa cum recunoaște și aceasta, toate fricile și nesiguranțele transmise din… citeşte
1 0
Mishu25 pe 12 Mai 2023 19:07
Cum e noua experiență Ari Aster? Ca acele coșmaruri în care ai ceva urgent de făcut, dar la fiecare pas, altceva neasteptat te ține în loc sau te trimite în alta directie, într-o realitate familiară, dar ușor distorsionată, în care se amestecă locuri si personaje care în mod normal nu ar fi împreună nici fizic si poate nici temporal, iar tu ești singurul frustrat de cât de ridicol e tot ce se întampla.
La fel ca Hereditary si Midsommar, pe care le-am revazut acum la cinema consecutiv, s-ar putea sa fie nevoie de mult timp după terminarea vizionarii pentru a se obisnui creierul ce a văzut. La distanta de câțiva ani mi-au placut mult mai mult decat prima dată. Dar daca va intereseaza acest film, vă sfătuiesc să-l vedeti la cinema, e genul de film despre care unii vor spune ca 'n-au ințeles nimic', de obicei cei ce se uită cu celularul în fața si ridica… citeşte

1 0
stefandragos99 pe 24 Noiembrie 2023 18:23
Nebunesc!
Cand ai impresia că firul narativ se termină și că nu mai are ce să se întâmple, totul ia o întorsătură de situație neașteptată și te debusolează, șochează și îngrozește.
Filmul nu e pentru toată lumea, dificil de înțeles, iar finalul te lasă nelămurit. Joaquin face un rol incredibil!

0 0

Spune-ţi părerea despre Beau Is Afraid

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells