Păreri Balle perdue

(2020)

Glonțul pierdut

Ordonează după
stricted pe 25 Iunie 2020 19:31
Un film chiar reusit dupa parerea mea. .
2 0
sabinalin pe 12 Mai 2025 19:25
Duminica seara. Nevoia de relaxare dupa douazeci si patru de ore crancene in garda. La TV nimic interesant. Politica, tafna si politichie, mai e o saptamana, sa se termine o data ca m-am saturat pana in gat. Fotbal, nici acolo mare lucru de vazut. Nevoia de ceva relaxant, fara pretentii, cu o conditie: sa fie decent. Si l-am gasit, il recomand celor care au chef de asa ceva. La un astfel de thriller e important ritmul. Si ritmul e bun, am reusit sa nu adorm, e drept sa nici nu se lungeste inutil, o ora si jumatate e suficient. Pe actori nu-i cunosc, n-auzisem decat de Duvauchelle. Ma gandeam la final cum ar fi aratat cu, sa zicem, Belmondo in rolul lui Lenoir si cu Delon in acela al lui Duvauchelle. Mai bine insa nu ma mai gandesc si o iau ca atare. A iesit de curand partea a treia pe Netflix dar pana atunci am de gand sa o vad pe a doua.
crintea_valerica pe 19 Iunie 2021 21:52
bun
actiune buna. timp folosit cu prisos. in plus parca imi era dor de limba franceza
myhaita1 pe 24 Iulie 2020 18:27
BUN
Un film de actiune destul de bun.
Merita vizionat, nu o sa va para rau.

jinglebells