Baisers cachés

(2016)

Hidden Kisses

Poster Baisers cachés Poster Baisers cachés

Sinopsis Baisers cachés

Nathan, în vârstă de 16 ani, trăiește singur cu tatăl său Stephane. Nou-venit în liceu, el este invitat la o petrecere și se îndrăgostește de Louis, un băiat din clasă. Crezand ca nu ii vede nimeni, cei doi se saruta, dar cineva le face o poza. În curând, fotografia este publicată pe Facebook, iar vietile lor sunt intoarse pe dos, trebuind sa se confrunte cu agresiunea și respingerea din partea colegilor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AdiBu pe 14 August 2020 14:25
Minunat film!
Nu este doar un alt film despre homosexuali. Este un film care te face sa intelegi durerea prin care trece un tanar care isi da seama ca este "altfel" si care este ostracizat, dispretuit, agresat fizic de cei din jur. Este nevoie de multa tarie sufleteasca ca sa nu-ti pierzi mintile si ca sa-ti stapanesti imboldul de a-ti pune capat zilelor. Tinerii Bérenger Anceaux (Nathan) si Jules Houplain (Louis) joaca minunat (in special primul) in acest film. Il recomand cu caldura.
1 0
lili22 pe 18 Aprilie 2018 21:17
Foarte slab acest film cu un scenariu debil si interpretare mediocra.Daca cineva incearca sa faca un film cu intentia clara de a schimba mentalitatea unor homofobi nu cred ca va reusi cu astfel de creatie.
Filmul trebuie sa aiba valoare artistica altfel a fost facut degeaba.Ce sa inteleaga cineva din povestea cu parintele intolerant care e si medic?Celalalt tatic fiind politist e toleranta intruchipata.Dar, ma rog, fiul sau stie sigur ca e gay.Colegul sau nu stie , dar se lumineaza definitiv dupa o imbratisare(!).Deci asta e un fel de test.
Sa nu se inteleaga cumva ca as avea ceva cu comunitatea gay.Nu am nimic impotriva lor.

0 1

Spune-ţi părerea despre Baisers cachés

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Baisers cachés
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells