Păreri Bad Boys: Ride or Die

(2024)

Băieți răi: Pe viață și pe moarte

Ordonează după
R_Afc pe 06 Iunie 2024 14:25
Just Die
Totul este un colaj cu glume mitocănești, clișee și momente moștenite din episoadele trecute, toate puse claie peste gramădă, pentru a gîdila nostalgia publicului în trening. Un fel de „Furios și iute”, însă cu doi protagoniști care nu se iau în serios, spre deosebire de gravitatea caraghioasă din filmele cu Vin Diesel și Paul Walker.

Ultimul episod, chiar sper să fie ultimul, cu băieții răi este prizabil dacă pe parcursul desfășurarii acțiunii vă suspendați aparatul critic. Panoramele unui Miami însorit care arată mai bine decît în realitate, fac din acest film o experiență superbă pe marele ecran. Luptele sînt tensionate, ritmate și rapide, iar fiecare scenă are un element care o diferențiază, cum ar fi o perspectivă la persoana întîi sau o urmărire de mașini în flăcări. Cele mai bune momente ale filmului amintesc foarte… citeşte

5 3
user-5c8bfba2e40a4 pe 11 Iunie 2024 23:55
Încep, din ce în ce mai mult, să mă îndoiesc că haterita de serviciu Raluca (R_Afc) chiar vede filmele pe care le comentează. M-am obișnuit deja să o văd făcând praf orice regizor, actor, scenarist și desigur film, cu un aer de superioritate. Ca actorii, regizorii au luat vreun Oscar, ca filmul stabilește recorduri de vizionare, ca e un film de acțiune, o comedie, o drama, ori un horror, nu are nicio importanță. Totul este o rușine cinematografica, o pierdere de timp și de bani. Nimic nu este pe placul genialei critic.
Chestia este ca, din fericire, de cele mai multe ori (al naibii de multe!), lucrurile nu stau asa cum le prezintă nemulțumita cunoscatoare. Majoritatea, chiar fără a fi filme de referință, sunt, fără probleme, vizionabile.
După cum ziceam, m-am obișnuit sa ii citesc bazaconiile învelite frumos într-un limbaj de cunoscător în ale… citeşte

2 1
zgrv pe 08 Iulie 2024 11:35
Mult mai bun partea asta a 4-a din serie fata de filmul anterior (al treilea)! Deși lăsau să se înțeleagă ca după al treilea film nu va mai fi nicio continuare, au reușit să facă un film mult mai bun legând povestea de filmele anterioare. Nu mă așteptam la așa ceva, și chiar mi-a plăcut.

În rest, mulți “critici” de film pe-aici prin comentarii. S-ar opri lumea dacă n-ar fi ei și parerile lor “avizate”!

0 0
user-5e62a779d5818 pe 09 Iunie 2024 22:19
Bunici răi pe viață...tot mai multe filme cu moși care bat tot ce mișcă, gen Equalizer, Expandables, etc..keep my wife name...ar fi trebuit să fie replică in film...
0 0
alexandru_fejer pe 07 Iunie 2024 21:52
L-am văzut și eu azi, în avanpremieră la Cinema City în Brașov. Filmul mi-a plăcut, plin de umor, toate seriile Bad Boys sunt reușite. În schimb cam de căcat acest Cinema City - un Pro TV undercover - pentru ca 15 minute înainte de începerea filmului au băgat numai reclame. Sa plătesc bani ca sa vad reclame.. Însă dacă nu am găsit in alta parte unde să-l văd, decât la Cinema City... Partea a treia din Bad Boys am văzut în alt cinematograf din oraș și nu au băgat atâtea reclame.
0 0
ionut_puiu444 pe 09 Iunie 2024 00:17
Bad Boys, baby ! La fel de ca lumea ca și celelalte filme din serie. Iar cei care dau cu hatereală de aia ieftină, tipică românului cu acces la internet... ar trebui să vadă mai atent filmul. Și-ar putea schimba părerea. Pace.
0 1
brando pe 12 Iunie 2024 12:43
AMARAT, BUGET MIC, SEC , DEMODAT....
Daca partea a 3a a fost o tampenie asta o intrece... Din pacate nefiind regizat de Michael Bay flickul nu are nici scene grandioase nici buget gigant nici scenariu bun nici glume memorabile ca in primele doua parti iar varsta , necheful si plictiseala pe personaje se vede de la o posta pe Will si Martin , iar regia scartaie foarte tare . O pierdere de timp ....un flick ieftin de serie B cu chestii demodate si fumate ...
0 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells