Atlas

(2024)

Atlas

Poster Atlas Postere Atlas

Sinopsis Atlas

Atlas SUB

O analistă de date strălucită (Jennifer Lopez), care nu crede în inteligența artificială, se vede nevoită s-o utilizeze ca ultimă soluție în prinderea unui robot renegat.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

ASAP Entertainment, Berlanti Productions, Netflix Studios

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 26 Mai 2024 18:45
Prostia naturală și inteligența artificială
Ar merita o investigație jurnalistică despre cum Jennifer Lopez reușeste în continuare să apară în filme. Momentul de luciditate din cariera divei de Bronx a fost cînd și-a asigurat fundul pentru 27 de milioane de dolari, atunci și-a dat seama de singurul atu care i-a îngrășat conturile și de pe urma căruia a devenit faimoasă. Este și ea conștientă de acest fapt, dar nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Ea este o artistă în toată regula. Actriță și cîntăreață despărțită de un șnur. Rîdem pe bună dreptate cînd mai vedem sforțări teatrale autohtone. Antonia, Ruby sau Nicole Cherry, au apărut și ele în maculatură popcorniană, doar că au avut ghinionul să se nască în România și nu le invită vreun șeic să cînte la inaugurarea unui hotel in Dubai, cum a făcut Gei Lău, ci se duc la să cînte la șmecherașii locali pe mai puține… citeşte
5 3
cotzofica pe 29 mai 2024 11:40
Bine spus. Un film comercial și atât!
lavara_laiarna pe 25 Mai 2024 08:00
Nici măcar AI-ului nu poate scăpa de o confruntare obligatorie chiar previzibilă cu Femeia . .Fantastică.
3 4
Andrei_Filmagica pe 29 Mai 2024 10:24
Atlas 2024
Prestatie foarte buna a lui Jennifer Lopez- o artista in adevăratul sens al cuvântului, cu un talent vocal și actoricesc remercabil, însă overall, judecând cinematografia, Atlas este ușor tras de păr pe alocuri. Totuși rămâne un film care ne prezintă o realitate viitoare posibilă, un semnal de alarmă referitor la cum beneficiile AI-ului pot deveni catastrofale.
2 3
defav pe 30 Mai 2024 14:51
Idee buna, deși nu e noua, e doar refăcută sa fie mai captivanta prin dialogul dintre om și AI, stabilit printr-o legătură neurala, adică o contopire a celor doua inteligente, cu tot bagajul de cunoștiinte si memorie, inclusiv afective.
Filmul urmează deci o rețetă de succes a SF-ului, aceea de a miza pe emoții, dileme, alegeri morale sau de alta natura. Numai ca partea tehnica, chiar ideea ca grosul acțiunii sa se petreacă pe alta planeta, cu toate implicațiile tehnico-științifice și toate echipamentele mi s-a părut trasa de par.
Per ansamblu, datorita mai mult ideilor și a interpretării divei cu fund celebru-nu mi se pare deloc expirata ca actrița, cum zic unii- mi-a plăcut, merita văzut o data, i-aș da un 6,2 nota.

1 0
user-64bc115299a6d pe 08 Iunie 2024 08:55
Tipic românesc se dă cu părerea deapre un film.Au devenit românii mari specialiști în filme și de asta avem premii multe în lumea cinematografiei (ironie pentru toți "marii" critici români).Dacă și acest film e criticat că te miri de ce sau cum, atunci puteți să vă apucați în a face fulme.Film bun și punct!
1 1
user-65e7a316750f0 pe 03 Iunie 2024 23:46
J Lo o să-l întreacă pe Chuck Norris la salvat planeta.
1 1
valentin_777 pe 03 Iunie 2024 01:41
Prost. Prost rău de tot! O fufă cu aere de superioritate și comportament de grătaragioaică se ceartă tot filmul cu un AI, pe o planetă, la dracu‘-n praznic!
1 2
xerses pe 25 Mai 2024 16:13
O idee de senariu care pune in evidenta ca AI poate fi ca in povestea cu lupul pe care il hranesti.
1 4
user-64e71354e9efd pe 28 Iunie 2024 10:41
Un film slab cu un plot care a mai fost folosit si
Dialogul e asa de prost incat zici ca e facut de chat gpt(AI) cu replici ca: "mai stiti vremurile cand existau smartphone uri? Ha ha"
Cgi ul din film arata prost uneori poate mediocru sau decent.
Scenariul e unul prost , cliseic .

0 1
MikeSB24 pe 31 Mai 2024 09:38
slab si fortat
Fain ca mai apare cate un SF, că cineva incercă sa mai delecteze si fanii genului. Din pacate scenariul este fortat, sa fiu delicat cu ei. Ce nu poate face cei mai buni in breasla, rezolva J Lo cat ai zice pește. Unde nu exista nici o sansa pentru o echipa de profesionisti, J Lo improvizeaza si rezolva ca omenirea sa mearga mai departe. Daca esti fan al genului merita sa iti pierzi o dupamasa ploioasa cu acest film, dar la final nu ramai cu prea multe. Zile faine
0 2

Spune-ţi părerea despre Atlas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells