8.4 / 10
27 voturi
Locul naşterii: Roma, Italia · Data naşterii: 05.01.1951 (73 ani) · Ocupaţie: Actor, regizor, scenarist · Zodia: Capricorn

Biografie

Christian De Sica este fiul mai marelui actor Vittorio De Sica. De origine italian, se naste la Roma, in anul 1951 pe 5 ianuarie. Ca prima meserie, Christian se angajeaza la un hotel in Venezuela. De aici face primii pasi spre cinematografie.

Se inscrie in cadrul Universitatii La Sapienza, dar fara sa termine facultatea de litere. Face o incercare si in lumea muzicii, concurand la Festivalul Sanremo cu melodia Mondo Mio, dar esueaza si astfel se dedica carierei in cinematografie.

Ajutat sa faca primii pasi,...

mai mult
A contribuit la această pagină: tyby007 Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
relacx pe 22 Septembrie 2011 18:46
cristian de sica este un actor de nota zeci il ador este un comedian de succes nam cuvinte vreau cat mai multe filme cu el abea astept sa mai apara filme are daru ala de a face filme extraordinar este
2 0
stricted pe 18 Octombrie 2016 15:30
Este un apreciat actor si regizor italian, detine 3 premii David di Donatello.A jucat si a regizat numeroase filme care au ca subiect Crăciunul si afost numit cinepanettoni (cozonac de cinema).
1 0
alex_il_fenomeno pe 29 Mai 2011 16:52
deci la el gena pentru cinematografie este mostenita ! oricum , este unul dintre cei mai interesanti actori italieni , cu filme bune , pacat insa ca sunt doar autohtone ! as vrea sa vad cum evolueaza in filme americane !
1 0
Iulidesprefilme pe 03 Ianuarie 2013 21:44
El este interpretul unor comedii de situaţie lipsite de pretenţii...
1 1
gratig pe 13 Octombrie 2020 23:30
Buna seara,
As dori sa stiu daca exista un site unde pot vedea filmele lui traduse in lb.romana ?
Ador filmele lui si as dori sa le vad pe toate ,pacat ca nu gasesc DVD pe piata traduse in lb romana.

0 0
onutsa93 pe 29 Decembrie 2018 21:48
Cel mai bun actor
Pe langa Louis de Funes care vine sa reprezinta Franta, Christian de Sica este un mare actor care va reprezenta Italia oriunde ii vor fi subtitrate si difuzate filmele. Imi pare rau ca publicul roman nu a auzit de el si nu se cer filmele lui asa de des. Tocmai ce cautam alte filme in afara de seria Natale care este pur si simplu spumos de amuzanta si este trist ca nu gasesc online filmele sale mai vechi sau nu sunt subtitrate.
Calitate, nu cantitate! Cautati traducatori sa dam publicului roman comedii de calitate!

0 0
gratig pe 13 octombrie 2020 23:33
Si eu caut filmele lui sa le cumpar dar nu gasesc DVD traduse in romana doar in italiana.Il ador si cred ca o sa ma apuc sa invat limba italiana numai ca sa vad filmele lui.Intradevar pacat ca nu sunt traduse si facute cunoscute ,sunt comedii superbe!!!

Spune-ţi părerea despre Christian De Sica

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells