7.6 / 10
11 voturi
Nume real: Rebecca Sara Newton · Locul naşterii: New Haven, Connecticut, USA · Data naşterii: 04.07.1978 (45 ani) · Ocupaţie: Actriţă · Zodia: Rac

Biografie

Becki Newton s-a nascut si a crescut in Connecticut. A jucat in mai multe muzicaluri si in piese de teatru locale. Dupa ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania unde a obtinut o diploma in istoria europeana, Becki a decis ca e mai bine sa se mute la New York, unde a inceput o cariera in industria filmului si la scurt timp a fost angajata pentru a gazdui un spectacol pe canalul TBS numit Movie Junkie. In 2004 Becki si-a facut debutul cinematografic cu un...

mai mult
Au contribuit la această pagină: SkyLo, stricted Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - el însuşi / ea însăşi

Filmografie - imagini de arhiva

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 03 Octombrie 2018 19:23
Este intr-adevar o actrita talentata, pe care si camera de filmat o indrageste.
0 0
stricted pe 01 August 2016 16:51
Poate o recunoasteti din scurtele aparitii in Cold Case si Charmed, dar Becki Newton a devenit o vedeta pe plan international multumita rolului din serialul de pe ABC, Ugly Betty.
0 0
danzig31 pe 11 Decembrie 2013 13:47
ca actrita nu este prea cunoscuta ,a jucat in relativ putine filme ,dar este foarte frumoasa si sexy, si are un corp de invidiat desi are 35 de ani ,are un corp model pt toate femeile care vor sa arate bine.
0 0
margott pe 18 Noiembrie 2013 23:17
Dulcica foc. Are actoria in sange. De ce-i atat de underrated la ea acasa ? Doar filme si seriale TV, si nu-i chiar atat de tanara. Am vazut actrite cu mai mult succes la public sau la box-office, insa cu mai putin talent decat are ea. Are un interviu pe youtube in care spune cum si-a cunoscut sotul, actorul Chris Diamantopoulos, in metroul new-yorkez, si-l povesteste deopotriva cu tandrete si cu un simt al umorului pe care probabil si l-a dezvoltat pe platourile de la Ugly Betty.
0 0

Spune-ţi părerea despre Becki Newton

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells