Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Oct 2003, 21:43   #281
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

that's it! de ce a trebuit sa faci asta?? acum nu o sa mai dorm la noapte! nu pt. ca miine voi o sa va distrati... but redrum... gulp... u scared me. heh, chiar asa, [nu are legatura cu threadul, but...] poate e buna ideea de un nou thread. filme care v-au dat coshmaruri :evil:
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Oct 2003, 09:01   #282
Floydman
Guru

Floydman

cinema zarit la glandale...

oaaaah ce somnoros sunt...ieri am fost la rendez-vous cu trupa cinemagia.ro...am vazut 10 minute din o familie nustiucum. ultimele. un fel de gluma cinematografica a familiei douglas. ciudat este ca mi s-a parut o comedie simpatica si m-a facut sa doresc sa o fi vazut pe toata.actorii mari fac filme parfumate de talentul lor, de aceea ei sunt inconfudanbili. ochiul scaneaza ecranul si ii recunoaste si interesul spectatorului creste in functie de ei. indiferent de cat de slab e scenariul sau nasoala regia ai senzatia ca ai asistat la un film bun. nu stiu daca regia sau scenariul au fost slabe la filmul asta dar va marturisesc ca l-as fi vazut doar ca sa il admir pe kirk douglas jucand un film full la noojcati ani are si pe michael amuzandu-se de aceasta situatie...
am vazut apoi veronica guerrin. asa se scrie ??? povestea e impresionanta. si noua ne-ar trebui un om care sa schimbe romania asa cum a facut ea cu irlanda. din pacate irlanda nu era INCA o tara bolnava cronic asa ca noi si de aceea ofensiva impotriva drogurilor a fost posibila... chiar daca asta a necesitat o jertfa. la noi ar putea muri cred 10 ziaristi pe an si mafiile politico-economice nu ar tresari nici macar cu un muschi. nu le-ar deranja nimeni, ca doar lumea asta a elitelor noastre politice nu e facuta din oameni care isi trag palme singuri. ca film, ce sa zic...eu am inca un cui impotriva filmelor inspirate de fapte reale. gandul ca faptele sunt reale ma limiteaza psihologic indreptandu-mi atentia mai mult spre story-line decat pe jocul actoricesc sau pe virtutile sceno-regizorale ale peliculei.de aceea nu pot aprecia corect valoare filmului iar daca ma caznesc totusi sa o fac ajung la concluzia ca a fost maxim un film...b..bunicel...
altfel, filmul mi se pare superfeminist. poate involuntar dar filmul e feminist. femeia barbatzoasa,in her 30s, slab machiata, fotbalista si plina de avant ...asa a filmat-o camera pe Kate blanchet. aici nu stiu cat de conforma e pelicula cu realitatea...dar nu conteaza senzatia e ca e vorba mai mult de o mentalitate USA decat UE ...si asta da rau intr-un film cu irlanda...

emanuel, cand mai facem un killer?, poate de data aia intelegem si noi scopul si ideea acelui joc
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Oct 2003, 10:47   #283
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
'Neata... na ca am facut-o si p'asta... am stat la carciuma pana la 12,30... dar a meritat!
Eu m-am simtit foarte bine, si cred ca si ceilalti la fel, si spun asta pentru ca nici unuia dintre noi nu-i venea sa plece... daca nu inchideau aia la 12 cred ca stateam pana azi dimineata... :lol:
A fost o intalnire placuta (din ce in ce mai placuta, pentru ca se largeste grupul de forumisti cu fiecare intalnire ce trece!).
Sper ca data viitoare s-o facem si mai lata!

Multumim lui Arhanghell pentru ca ne-a invatat Killer sau Mafia, sau cum se mai spune, si ca ne-a lasat sa ucidem si sa nu fim prinsi... :lol:
Promitem ca data viitoare sa ne luam revansa!

Floydman si Daniel sunteti cu mine? Il batem pe Toni? La carti.... :lol:
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Oct 2003, 10:55   #284
daniel
Administrator

daniel

Care neprinsi, ca pe mine m-a ginit Magda de fiecare data!
Se pare ca nu-s un "natural born killer". Si pe deasupra nu sunt nici un povestas corespunzator. Ma descurc mult mai bine la popa prostu. Sau la jocurile pe Spectrum.
daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Oct 2003, 12:48   #285
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Originally Posted by emanuel:
'Neata... na ca am facut-o si p'asta... am stat la carciuma pana la 12,30... dar a meritat!
Eu m-am simtit foarte bine, si cred ca si ceilalti la fel, si spun asta pentru ca nici unuia dintre noi nu-i venea sa plece... daca nu inchideau aia la 12 cred ca stateam pana azi dimineata... :lol:
A fost o intalnire placuta (din ce in ce mai placuta, pentru ca se largeste grupul de forumisti cu fiecare intalnire ce trece!).
Sper ca data viitoare s-o facem si mai lata!

Multumim lui Arhanghell pentru ca ne-a invatat Killer sau Mafia, sau cum se mai spune, si ca ne-a lasat sa ucidem si sa nu fim prinsi... :lol:
Promitem ca data viitoare sa ne luam revansa!

Floydman si Daniel sunteti cu mine? Il batem pe Toni? La carti.... :lol:

Poate data viitoare nu o mai puneti intr-o "week-night" ca sunt si suflete nefericite ca mine care a doua zi trebuie sa mearga la scoala. :cry:
Old 10 Oct 2003, 13:07   #286
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Am fost si eu aseara la intalnirea forumistilor. A trebuit sa plec dupa al doilea film pentru ca azi am avut cursuri. Cu toate ca mie nu imi prea place sa ma duc in cluburi/discoteci/baruri/etc. (unii spun pe buna dreptate ca nu ma prea distrez) poate intr-una din datile viitoare o sa stau si eu la un paharel (asta in speranta ca o sa mai fie o "data viitoare").
Pentru cei care n-au fost: au pierdut:
- un pliant LXG;
- un mic discurs al lui emanuel :wink: , cum se cuvine la orice prezentare, mai ales daca e in avanpremiera.
- colectie trailere BuenaVista, din care majoritatea au fost deja la noi pe ecrane, deci cam putine noutati. Un singur trailer m-a convins sa ma duc la film: Finding Nemo. De-abia astept sa iau o portie sanatoasa de ras! ;
- "It Runs In The Family" - cu familionul Douglas. Nu prea mi-a placut filmul, fiind, pentru cei care nu stiu, o frantura din viata de zi cu zi a familiei Douglas (spusa, bineinteles, adorabil). Old Kirk de-abia mai poate vorbi. De inteles, daca avem in vedere varsta. "Astept Spartacus 2" spunea, plin de cinism si umor un coleg de forum;
- Veronica Guerin - despre care o sa scriu la "acum pe ecrane"; apropo, pentru emanuel, Colin era cel lansat de Joel Schumacher?

Dar nu am vazut:
- nici un reprezentant al firmei distribuitoare;
- nici camere de filmat -- :lol: -- asta ar fi fost tichia, nu?!

Gazdele (cinema Cotroceni) au fost foarte amabile si chiar s-au difuzat fragmente din OST Veronica Guerin in pauze.
Multumiri in special echipei de a cinemagia.ro pentru sansa de a vedea aceste filme, care, in paranteza fie spus (si sper ca echipa de <<sus>> sa nu se supere pe mine), nu m-as fi dus sa le vad la cinema. Nu au fost rele, dar cred ca nu ar fi meritat banii.
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Oct 2003, 14:33   #287
emanuel
Maestrul

emanuel

Originally Posted by snatchro:
... poate intr-una din datile viitoare o sa stau si eu la un paharel (asta in speranta ca o sa mai fie o "data viitoare").
- Veronica Guerin - despre care o sa scriu la "acum pe ecrane"; apropo, pentru emanuel, Colin era cel lansat de Joel Schumacher?

Unu: normal ca o sa mai fie si o data viitoare si sper ca urmatoarea intalnire sa fie si cea mai frumoasa si sa ni se alature si colegii de forum din provincie... stiu eu cativa care si-au anuntat oficial sosirea :wink:

Doi: da, Colin Farrell este actorul lansat de Schumacher in filmul "Tigerland", o productie Fox Searchlight, care arata toate "dedesubturile" armatei...

PS: Imi pare bine ca in sfarsit am facut cunostinta cu Floydman si Snatchro, sunteti tari! Tineti-o tot asa...
... si Snatchro, data viitoare nu mai scapi, vii cu noi la carciuma!
Old 10 Oct 2003, 15:29   #288
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
Si eu m-am simtit bine...ca de obicei de altfel...cu toate ca nu am putut sa stau pana la sfarsit. Acum imi pare rau...ca v-as fi killerit pe totzi :evil:
Mie mi-au placut ambele filme...poate si pentru ca nu asteptam prea mult de la ele.
Old 10 Oct 2003, 15:31   #289
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
Re: cinema zarit la glandale...

Originally Posted by Floydman:
filmul mi se pare superfeminist. poate involuntar dar filmul e feminist. femeia barbatzoasa,in her 30s, slab machiata, fotbalista si plina de avant ...

Stai olecutza Floydman...ca doar Veronica Guerin nu se lupta pentru drepturile femeilor oropsite de barbatii betivi din Irlanda!! Zau asa. Daca femeia era mai barbatzoasa...era fan Manchester United...si ii placea viteza...care e problema? Tu ce gen de femeie crezi ca a fost Veronica Guerin in realitate...una care plangea cand i se rupea o unghie? Cum ai fi vrut sa fie filmata Cate Blanchett...facand clatite si spaland rufe?
Old 11 Oct 2003, 10:15   #290
Arhanghell
Veteran

Arhanghell

Send a message via MSN to Arhanghell Send a message via Yahoo to Arhanghell
douglas

mie unuia din primul film, asta cu familia douglas mi-au placut secvente. au fost cateva destul de hilare si altele cel putin interesante. filmul in sine, si mai ales incheierea sa mi s-a cam parut un blat... oricum merita vazut parca filmul doar si pentru alaturarea pe aceeasi pelicula a acestor doi douglas... father and son... son and father... hmm... nici nu stiam ca-s evrei. sunt?...
la veronica guerin mi-a placut cel mai tare cate blanchet... cica ar fi australianca... mi-a placut tare mult mimica ei... pesemne ca nu facea altceva decat sa fie v. guerin, dar i-a iesit destul de bine pana la urma si e greu sa-ti dai seama cat era ea si cat nu... o mai vazusem si in talentatul domn ripley se pare, dar zau daca am recunoscut-o tunsa asa... parca avea si alta culoare a parului...
mi-au placut si culorile utilizate de schumacher in filmul asta... intunecate... si muzica... irlandeza, desigur...
cat despre joc, era mafia, da. nu killer. killer e naspa si de obicei nu prea ies certuri sau conflicte de durata scurta din killer. este chiar ceva inofensiv jocul asta cu un nume asa de sumbru. poate jucam si la urmatoarea intalnire, cand om fi si mai multi... si mai multe...
si in caz ca nu l-ati observat, era si "cosmarca" in barul in ala in care-am fost noi. si parca pe el nu-l indemnasera la plecare... hmmm...
Old 13 Oct 2003, 12:22   #291
emanuel
Maestrul

emanuel

Re: douglas

Originally Posted by Arhanghell:
si in caz ca nu l-ati observat, era si "cosmarca" in barul in ala in care-am fost noi. si parca pe el nu-l indemnasera la plecare... hmmm...

Sa stii ca ai dreptate!
Si mie mi s-a parut ca el e, dar am crezut ca nu vad bine.
Deci asta fac vedetele TV dupa ce prezinta jurnalu'... se duc la o bauta cu strainii (a se citi americanii, ca nu vorbeau romaneste!)...
Trebuia sa-l invitam la masa noastra... .... si sa-l invatam Killer! 8)
Old 13 Oct 2003, 16:22   #292
Arhanghell
Veteran

Arhanghell

poza

anyway, am reusit sa downloadez pozele alea. acum mai trebuie sa-mi dau seama unde sa le uploadez... eh, gasesc eu o solutie... :roll:
Old 13 Oct 2003, 23:58   #293
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mda...si eu as fi vrut sa stau sa joc killer cu voi dar nu s-a putut! nu-i nimic insa, data viitoare o sa raman si eu!
Old 14 Oct 2003, 09:40   #294
toni
Guru

toni

Arhanghel, trimite-le pe [email protected] . Am spatiu girla......Ma ocup eu sa le pun pe net......
Old 14 Oct 2003, 13:38   #295
raptor
Leprechaun

raptor

Mhm...deci merita sau nu batuta juma' de tzara pt reuniunea asta.?

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Oct 2003, 19:18   #296
Arhanghell
Veteran

Arhanghell

poza

eh, am ales eu solutia mai complexa... site-ul este asta unde le-am pus eu...: http://groups.yahoo.com/group/Andrei_Dumitrescu/
de fapt este un yahoo group... asa ca era nevoie de un id ca sa aveti acces la el. eh, am creat unul special... el se cheama "userul_necunoscut", iar parola este "stefania"... cautati la sectiunea "poze"...
:roll:
mdea... cam complicat, nu?...
Old 15 Oct 2003, 09:14   #297
emanuel
Maestrul

emanuel

De vazut, am vazut, dar e numai o poza cu noi... unde sunt celelalte?....
Old 15 Oct 2003, 16:08   #298
Arhanghell
Veteran

Arhanghell

poz

pai sunt mai multe, dar asta a iesit parca cea mai buna... draq felinar de deasupra, a blatuit fiecare poza in parte.
am sa mai pun vreo doua, la noapte sau maine noapte... depinde de cum se termina meciu'...
Old 15 Oct 2003, 17:54   #299
TLD
Spirit of the System

TLD

Care sunteti fiecare? Si pres ca e poza cu voi si o girl(care nu stiu inca cine e?... upss nu stiu ope nimeni mai bine zis!)
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Oct 2003, 18:04   #300
emanuel
Maestrul

emanuel

De la stanga la dreapta: Magda (prietena mea), Eu (Emanuel), Floydman, Toni, Daniel (forum admin) si Arhanghell (tricou cu buline verzi).
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules