Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Mar 2006, 07:30   #21
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

(stiu k o sa-mi sara in cap toti janii jj, dar) pe mine filmu asta nu m-a dat pe spate...
mi se pare asa, agreabil, sour & sweet & stuff, dar e mai mult a mainstream nod facut de jj unui public potential mai numeros decit ce-a avut pina acum. recunosc, nu sint si n-am fost niciodata fan jj, ii recunosc meritele - mai ales din primele filme -, dar m-a cam exasperat/enervat cu 'dead man' (really, it's sorta one-line joke way too long...) si m-a nedumerit/pierdut cu 'ghost dog'. cred k se baga prea mult in esoterisme orientale & stuff, & - frankly - i distrust that! mi se pare o kestie de un cool cautat.
in 'bf', da, ok, totul e f bine, ritmul, rozul, personajele (gagicile sint, toate, geniale!), dar... m-a cam lasat 'sur ma faim'. pers. lui murray (pe linga k e, cum am scris, copy & paste dupa 'lost in translation') e total opac, si kiar nu-ntelegi de ce e asa - in afara de decizia lui jj de a-l face asa... i mean, care-i treaba, pina la urma, cu don j?? de ce tre sa treaca prin film ca-ntr-o stare de catatonie ambulanta - poa sa-mi spuna cineva?
kestia e k, daca nu ai incredere in pers. principal, nu se tine. si 'bf' nu se tine 100%, ci doar in momentele in care - cum spuneam - apar gagicile; in rest, it's all attitude & great atmosphere, camera-angles & stuff.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Mar 2006, 10:09   #22
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
(stiu k o sa-mi sara in cap toti janii jj, dar) pe mine filmu asta nu m-a dat pe spate...
si m-a nedumerit/pierdut cu 'ghost dog'. cred k se baga prea mult in esoterisme orientale & stuff, & - frankly - i distrust that! mi se pare o kestie de un cool cautat.
pers. lui murray (pe linga k e, cum am scris, copy & paste dupa 'lost in translation') e total opac.
'bf' nu se tine 100%, ci doar in momentele in care - cum spuneam - apar gagicile; in rest, it's all attitude & great atmosphere, camera-angles & stuff.

fanii jj nu prea au de ce-ati sari in cap ca obsevgatiile tale is corecte.
filmul is afla puterea exact in tercerea lui murray prin preajma fostelor lui iubite. planuirea plecarii, winston (perietenul lui don, precum si cainele d-nei intelegatoare intr-ale graiului animal :lol, debutul (sortarea scrisorilor de catre masini) pot fi valorizate incadrandu-le in peisajul tehnic al regizorului. altfel pot plictisi de numa'.

cred ca elementele orientale vin in filmele lui odata cu banii, dinspre japonia :lol:
totusi, bf e un moment remarcabil in peisajul cniematografic (nitre filmele care ruleaza la noi in cinemauri) dela noi, de aceea tre' sa ne batem capul o vreme cu el! cel putin pana la manderlay
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Mar 2006, 10:35   #23
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ah, don't hold yr breath: 'manderlay' is just a soft sequel :hmm:
Old 25 Mar 2006, 11:35   #24
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

dar m-a cam exasperat/enervat cu 'dead man' (really, it's sorta one-line joke way too long...) si m-a nedumerit/pierdut cu 'ghost dog'.

Really? Alea sint singurele filme de la Jarmusch care imi plac mie. Iar Murray e actor? Credeam ca e weather man la un tv station din provincie, si vremea prevestita de el este tot timpul bleak.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Mar 2006, 17:08   #25
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

1. really.
2. nu stiu cum te-as putea ajuta.
3. da, actor. la hollywood & imprejurimi.
4. this is the funniest definition of the billmurrayesque routine i've ever read! 8)
Old 25 Mar 2006, 22:38   #26
Serghei
Guru

Serghei

well...adevarul e ca Broken Flowers nu e filmul pe care il asteptam de la Jarmusch,mai ales dupa Dead Man si Ghost Dog(unde "glumitele" chiar au greutate).

Nu-i mainstream cum nici Allen(individul caruia i-as atribui un scenariu de factura asta) nu-i mainstream,ci pur si simplu diferit.

...ah,scriptul a fost scris pt. Murray inainte de a aparea Lost in Translation...so no "copy&paste" here.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Mar 2006, 01:41   #27
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by Serghei:
...ah,scriptul a fost scris pt. Murray inainte de a aparea Lost in Translation...so no "copy&paste" here.

si oricum rolul e superior celui din LiT
Old 26 Mar 2006, 07:50   #28
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ce conteaza cind a primit scenariu la una sau alta? kestia e k a filmat la 'bf' after 'lit'! deci, copy & paste toata ziua...
cit dspr faptul k bm ar fi 'superior' celui din 'lit' ... i don't get it: pe ce te bazezi?? k aici (la jj) intilneste mai multe gagici? :lol:
Old 26 Mar 2006, 11:46   #29
Serghei
Guru

Serghei

J.J. :"Ok,Bill,just do it like you did it in that other film."
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Mar 2006, 14:39   #30
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

k aici (la jj) intilneste mai multe gagici? :lol:

daca ma gandesc bine si de aia...Don interactioneaza cu mai multe personaje in BF...si mai e si scena finala cu presupusul sau fiu, care face cam cat un sfert de LiT..nu vreau sa dau in cap rolului facut de Bill in LiT (foarte bun si el), no way, dar in BF Bill trece prin mai multe stari...deci nu inteleg de unde sentimentul de copy & paste...si da, Bill continua rolul facut in LiT, insa in BF se dezlantuie...face ce face in precedentul film+ceva mai mult decat atat :happy:
Old 27 Mar 2006, 15:55   #31
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

Buey, ce pewla mea va agitati atat? Bill Murray joaca la fel peste tot, vezi si Steve Zissou, care e un film delicios, si care mie mi s-a parut f. misto (Wes Anderson rulz).

So, taiatzi crapul, appreciate the movie for its own value.
Old 28 Mar 2006, 06:02   #32
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by RinTinTin:
appreciate the movie for its own value.

ceea ce si facem
Old 29 Mar 2006, 16:41   #33
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by RinTinTin:
Bill Murray joaca la fel peste tot, vezi si Steve Zissou, care e un film delicios, si care mie mi s-a parut f. misto (Wes Anderson rulz).

ei, scirtz ! adica, tu chiar vezi asemanari intre 'the groundhog day', 'rushmore' (care, dupa mine, ramane rolul cel mai tare al sau), 'lost in translation' si (let's stick to anderson) 'the royal tenenbaums' ? :shock:
Old 29 Mar 2006, 17:53   #34
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

nu, buey, acum.. la batranete.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules