The West Wing la final!

3 Feb 2006
The West Wing la final!
Dupa ce a pierdut pe unul dintre interpretii sai magnifici, John Spencer (foto), serialul The West Wing primeste lovitura finala, fiind anulat din organigrama NBC. Se pare ca serialul urma sa fie anulat inainte de moartea neasteptata a lui Spencer.
Presedintele departamentului divertisment de la NBC, Kevin Reilly a anuntat oficial ca serialul se va termina pe 14 mai, cu o retrospectiva de o ora, urmata de ultimul episod. Serialul se va termina cu un nou presedinte – Alan Alda sau Jimmy Smits – care depune juramantul.
"E cel mai dramatic mod de a incheia serialul", spune producatorul executiv John Wells. "Cel mai bine ar fi fost sa-l vedem pe Bartlet urcandu-se in Air Force One si plecand inapoi la New Hampshire si pe noul presedinte intrand in Biroul Oval".
Wells a decis de asemenea sa adapteze scenariile pentru a include moartea lui Spencer. Leo McGarry (personajul sau) va muri in serial in urma unu atac de cord, asa cum s-a intamplat si cu interpretul sau. McGarry, care a suferit un atac de cord in sezonul anterior, va fi inmormantat si comemorat intr-o slujba in episodul 18, pe care Wells spera sa-l poata filma chiar in Washington.
Pentru ultimul episod Rob Lowe va reveni in serialul care i-a relansat cariera.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells