Steve McQueen redivivus

27 Iun 2005
Steve McQueen redivivus
Fiul si nepotul lui Steve McQueen (The Getaway, The Cincinatti Kid - foto), cercetand intamplator unul din birourile unei vile care a apartinut marelui actor, au dat peste un seif. Un expert l-a deschis, si in interior au gasit 1700 de pagini de manuscris cu fise si notite ale actorului referitor la un proiect de film al carui subiect se pare ca il pasiona. Nu e un scenariu propriu-zis, doar dosarul unei cercetari masive pe care McQueen a facut-o cu gandul la un film in care sa joace rolul principal.
Producatorul David Heyman de la Warner Bros a declarat ca studioul a decis sa dea unda verde proiectului, si scenariul a fost incredintat lui Paul Scheuring (Prison Break). Titlul este Yucatan, iar intriga va cuprinde aventurile unui grup de cautatori de comori care cauta un loc secret din jungla peninsulei mexicane in cautarea pesterilor unde mayasii aruncau sacrificile facute zeilor, evident ca primordial interesandu-i aurul.
"Va fi un film de actiune de amploare. Prima versiune a scenariului o voi termina foarte curand" a spus Scheuring. "Am o sarcina destul de usoara. Ideile lui McQueen trebuie doar aduse la zi, insa tot ce are nevoie un film de actiune bun am gasit in dosarele lui".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells