Stephen Sommers contrataca

30 Mai 2005
Stephen Sommers contrataca
Creatorul lui The Mummy si Van Helsing lucreaza numai la scara mare. Daca sperati sa regizeze Sideways 2, sperati degeaba. El asteapta OK-ul pentru The Mummy 3 si a semnat deja pentru alte doua megaproductii.
Paramount va produce When Worlds Collide, remake dupa filmul omonim din 1951. Subiectul trateaza situatia unei coliziuni iminente intre Pamant si o alta planeta. Savantii care descopera asta iau decizia de a trimite in spatiu un grup redus de oameni inainte ca dezastrul sa se produca. Sommers (foto) va scrie si scenariul.
Universal a cumparat drepturile de ecranizare ale seriei de romane (cinci publicate pana acum, al saselea e sub tipar) care l-a facut celebru pe Terry Brooks. Primul film va fi Magic Kingdom for Sale. In acesta, un avocat ramas vaduv isi va consuma averea cautand un regat magic. Il descopera, si cu ajutorul copiilor lui trebuie sa ajute locuitorii regatului in lupta impotriva unui monstru atotstapanitor si nemilos. Lowell Ganz si Babaloo Mandel vor adapta romanul pentru ecran.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 16:15
chiar ii astept proiectele viitoare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells