Simpatica Anne Hathaway

de Ştefan Dobroiu în 9 Oct 2011
Simpatica Anne Hathaway

Cenuşăreasa Hollywood-ului, dar şi cea mai nouă "frumuşică" din cetatea viselor, Anne Hathaway a pornit (cu dreptul!) interpretând-o pe simpatica dar ştearsa Mia, o adolescentă care află că este moştenitoarea tronului unei mici ţări europene. Cu ştampila de Cenuşăreasă pusă imediat de succesul filmului Disney, Anne Hathaway va reveni adesea la partituri asemănătoare în Ella Enchanted, The Princess Diaries 2: Royal Engagement, dar şi în apreciatul Diavolul se îmbracă de la Prada. O poţi vedea într-un rol diferit în One Day, drama romantică lansată vineri pe ecranele din ţară.

Noi ne-o amintim pe Hathaway şi Havoc sau Brokeback Mountain, filme ce au încercat (şi n-au prea reuşit) să-i şteargă imaginea de pretendentă perfectă pentru comedii romantice. Genul popular a cerut-o mai recent în Bride Wars, alături de Kate Hudson, dar Rachel Getting Married, filmul Jonathan Demme de acum trei ani, a dovedit că Anne poate mult mai mult: nominalizarea la Oscarul pentru rol principal a transformat-o într-una din cele mai tinere actriţe care au reuşit vreodată această performanţă.

În 2010 apare în Alice în Ţara Minunilor, varianta Tim Burton, unul din cele opt filme din toate timpurile ce au reuşit să treacă pragul de un miliard de dolari încasări.

În prezent Anne Hathaway filmează de zor la The Dark Knight Rises, probabil cea mai aşteptată producţie a anului viitor, în rolul lui Catwoman. Iată încă o îndepărtare de la partiturile de fată bună: Hathway a trebuit să se antreneze intens pentru a intra în costumul strâmt de piele al supereroinei, despre care nici măcar acum nu ştiu dacă este alături de sau împotriva lui Batman (probabil amândouă). În orice caz, imaginea ataşată acestui articol îţi poate da o idee despre cât de consistentă este schimbarea de imagine necesară pentru blockbusterul semnat de Christopher Nolan. O vom vedea pe Hathaway la treabă pe 20 iulie 2010, când The Dark Knight Rises este programat să se lanseze în întreaga lume.

În 2012, Hathaway schimbă şi mai mult stilul, căci va apărea într-o ecranizare după Les Misérables, romanul lui Victor Hugo, alături de nume celebre precum Hugh Jackman, Russell Crowe, Helena Bonham Carter şi Geoffrey Rush. Regizor este Tom Hooper, oscarizatul de anul acesta pentru Discursul regelui, iar premiera a fost deja programată pentru decembrie 2012, pentru ca filmul să aibă şanse pentru Oscarurile din 2013.

În afară de Get Smart 2, despre care se tot spune că ar fi în cărţi la Hollywood, Anne Hathaway mai are un proiect ce ar putea-o aduce în atenţia membrilor Academiei americane de film şi anume un biopic despre una dintre legendele Hollywood-ului, Judy Garland. Get Happy: The Life of Judy Garland se află acum în faza de scriere a scenariului, dar Anne Hathaway a declarat de prea multe ori că o obsedează acest proiect ca să o credem. Cu siguranţă vom vedea filmul în 2013...

Care este rolul tău favorit din cariera lui Anne Hathaway?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MariusToma93 pe 9 octombrie 2011 22:10
Love and Other Drugs mi-a placut cel mai mult cu Anne .
FreakDoll pe 9 octombrie 2011 22:28
Dintotdeauna mi-a placut Anne. E destul de naturala si nu e tocmai comuna, mai ales din punct de vedere fizic. Astept cu nerabdare s-o vad in urmatoarele filme, in special in The Dark Knight Rises.
kakapiciu pe 10 octombrie 2011 00:51
Cea din Love and other Drugs, un rol superb.
nicolas84 pe 10 octombrie 2011 11:12
mai ales ca apare ssemi-goala nu???:P
Crist11 pe 10 octombrie 2011 14:58
:))))
lovendal pe 10 octombrie 2011 10:35
la Alice in Wonderland a-ti vrut probabil sa ziceti ca a trecut de un miliard de dolari, nu?
un milion de dolari pare cam putin pt un blockbuster :P:P:P

nicolas84 pe 10 octombrie 2011 11:13
+10 mi-ai luat-o inainte,tocmai asta voiam sa punctez.
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2011 15:40
simpatica , dar si foarte talentata !
margott pe 5 noiembrie 2011 18:12
Simpatica, dar nu chiar in orice rol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells