Robert Downey Jr. anunţă Emergency!

de Cristina Grigore în 21 Oct 2010
Robert Downey Jr. anunţă Emergency!

Studiourile Columbia Pictures au anunţat ieri, printr-un comunicat de presă, că au achiziţionat drepturile de ecranizare pentru cartea de non-ficţiune „Emergency! This Book Will Save Your Life”, publicată de Neil Strauss în 2009. Filmul va fi produs de Robert Downey Jr. împreună cu soţia sa, Susan Downey şi Michael De Luca, fiind posibil ca actorul să şi joace în acest film. De scenariu se va ocupa Allan Loeb, cel care a mai scris şi Wall Street: Money Never Sleeps.

Cartea „Emergency!...” descrie experienţele autorului pe parcursul a trei ani în care a călătorit prin ţară (SUA) în încercarea de a deprinde cât mai multe abilităţi necesare pentru a supravieţui într-o lume din ce în ce mai periculoasă, fără să fie nevoie să aştepte ajutor de la autorităţi. Pentru a face faţă unor posibile ameninţări, cum ar fi dezastrele naturale, colapsuri economice, boli, războaie, mişcări de stradă, el învaţă să supravieţuiască în sălbăticie, să tragă cu arma, să piloteze avioane, să spargă lacăte, să fure maşini, să scape din diverse situaţii periculoase şi aşa mai departe. „Am început să privesc lumea dintr-o perspectivă apocaliptică”, menţionează autorul în introducerea cărţii.

Neil Strauss, redactor la revista Rolling Stone şi colaborator pentru ziarul The New York Times, este cunoscut pentru cărţile sale ce abordează diverse trenduri şi subculturi sociale, cum ar fi „The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists”, despre cercurile de bărbaţi specializaţi în arta seducţiei, sau „How to Make Love Like a Porn Star: A Cautionary Tale”, scrisă împreună cu Jenna Jameson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 23 octombrie 2010 09:18
un tip cu idei mai aparte,un interes din partea studiorilor
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 10:55
fascinant de-a dreptul ! de abia astept !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells