Reacţii la Activitate paranormală 2

de Ştefan Dobroiu în 22 Oct 2010
Reacţii la Activitate paranormală 2

Miercuri la miezul nopţii au început proiecţiile aşteptatului horror Activitate paranormală 2, continuarea celui mai rentabil film al tuturor timpurilor (a costat 15.000 de dolari şi a încasat peste 100 de milioane). Mii de oameni s-au strâns în faţa cinematografelor şi, se pare, după proiecţie aceştia n-au plecat dezamăgiţi.

Cei de la Bloody Disgusting, specializaţi pe horror-uri, spun că AP2 nu doar se ridică la nivelul predecesorului, dar este în sare să şi adauge elemente importante mitologiei francizei. Avertismentul publicaţiei? Filmul ar trebui văzut doar de fanii lui Activitate paranormală, pentru că stilul este acelaşi.

Dread Central consideră continuarea un "mic miracol" şi decretează: "este la fel de înspăimântătoare ca originalul. De fapt, este Naşul 2 al filmelor cu casete găsite. E ce-a însemnat Aliens pentru Alien".

Aint It Cool chiar ridică ştacheta şi spune că Activitate paranormală 2 e mai înspăimântător (şi asta fără să apeleze la trucuri ieftine) şi mai bine jucat decât prima parte.

AP2 se lansează weekendul acesta în Statele Unite, dar românii vor fi nevoiţi să aştepte Anul nou pentru a vedea continuarea: premiera românească este programată pentru 31 decembrie.

Ţi-a plăcut primul film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 22 octombrie 2010 16:48
Primul "Paranormal Activity" (2007) mi s-a parut cea mai mare teapa de film horror filmat cu camera de mana de la "Blair Witch Project" (care a fost mediu la sperieturi) din 1999 incoace! Sper ca "Paranormal Activity 2" sa fie macar mediu in scenele de groaza si suspans !!!
kenya pe 22 octombrie 2010 19:41
Daca stau bine si ma gandesc,putine filme horror sunt bune si prezinta o idee originala.Un astfel de film a fost "Blair Witch Project",urmatoarele ,care se inspira flagrant sunt doar versiuni."Paranormal Activity"(primul)nu este o versiune prea stralucita dar asta nu inseamna ca al doilea nu ar putea fi.Vom vedea.
Stefan pe 22 octombrie 2010 21:23
Ba sincer, decat sa vad intr-un film cum unu il macelareste pe altu cu un topor, (si mai degraba sa ma bufneasca rasul decat plansul) mai bine ma uit la un PA pt ca e mai realist si la cati nebni sunt pe lumea asta care cred in fantome si in nabunii normal ca prinde la public
victor_neo75 pe 22 octombrie 2010 21:25
Genul de film horror cu camera de filmat in mana care mi s-a parut foarte reusit a fost "Cloverfield" din 2008 urmat de [Rec] (Spania 2007) !!! Cam de la asta ma astept de la "Paranormal Activity 2" (premiera de Revelion 2011), si nu de plictiseala cu cele 2-3 momente de sperieturi din primul film !!! Sa vedem !
Piratu pe 23 octombrie 2010 09:05
pentru mine paranormal activity nu reprezinta nimic,nu mi s-a parut un film care merita vizionat..........
G.Norbi27 pe 23 octombrie 2010 16:31
OOO..abia astept,poate n-o sa ma lase nici acuma ca la Devil pt ca n-am 18 ani x(
sicone pe 23 octombrie 2010 16:56
in tot filmul a fost o usa care se deschidea singura si scirtiia,daca asta e horror eu sint rambo,cloverfield a mers chiar si monsters merge vazut da din astea nu multumesc
dj stelian pe 24 octombrie 2010 08:56
Super film de groaza...merita vazut dar este recomandat celor care sunt tari de inima pentru ca este real filmul cum a fost si paranormal activity 1,paranormal entity si blair witch project. aceste filme sunt facute dupa materialul filmat de cei care joaca in film cu camera amator...nu sunt fake-uri....
jason pe 24 octombrie 2010 14:13
poate sa-mi spuna si mie cineva kre s-a speriat la paranormal activity??eu unu nuu, m-a plictisit si sunt fan horror..cum drak sa t sperii, cand vezi o usa k se deschide singura...sau k o trage p aia din pat..dak ii taie mainile si picioarele si sangele sare pe pereti, si ii vedeai organele k in "the hills have eyes" mai da..dar filmul asta este pt aia kre vad un pik d sange si inchid ochii..pe mn nici saw nu ma sperie, cum drak sa t sperie asta..trebuie sa fii redus dak iti e frik sa t uiti l asta--
AlexOneX pe 25 octombrie 2010 01:13
@dj stelian : si wrestling-ul e pe bune , Mos craciun exista , actiunea din Lord of the Rings e si aia dupa fapte reale samd. Amice , vezi ca Paranormal Activity are vreo 4 finaluri diferite , atat de real este. Daca ne poti explica si noua cum moare de 4 ori aceeasi persoane esti cel mai tare. Pana atunci termina cu tampeniile ca te faci de ras.
@Gabi: am vazut filmul asa ca am habar despre ce vorbesc.

Mr.In2ition pe 4 noiembrie 2010 18:19
Stefan are mare dreptate.... decat sa ma uit la un film cu cioparteli care cica e horror mai bn ma uit la asta,ma tine in suspans si chiar poate ma sperie:)) ceea ce un film cu "ceoparteala" sigur nu ar reusi,poate doar sa imi faca greata.
Mr.In2ition pe 4 noiembrie 2010 18:24
Jason, adica tu vrei sa spui ca te sperii cand ii taie unu mainile si picioarele uneia? hai sa fim seriosi cv mai mult decat scarba nu poate crea.Filmul este destul de real in ciuda faptului ca are mai multe finaluri pe net chiar din faptul ca acel spirit nu cioparteste pe toata lumea,are o strategie, nu omoara aleatoriu,a urmarito pe fata aia de mic copil,i-a ars casa omorandui parintii si dupa i-a omorat prietenul pentru ca ii stateau in calea.Invatati sa ganditi un film nu sa va speriati ca prostii cand ii taie unu capul altuia.
master chief 10 pe 14 decembrie 2010 10:58
da.....imi plac si genu cu un tip cu drujba fugareste pe altii,dar asta mi se pare mai realist cu lumea....
master chief 10 pe 14 decembrie 2010 11:00
desi,a fost mAI PROST FILMUL
rodriguez pe 25 mai 2011 14:30
capodopera unui film horror,nu consta neaparat in scenele pline de cruzime(sange pe pereti,membre taiate etc) succesul unui film horror ,indiferent de tema pe care o abordeaza, consta in ceea ce simti tu (cel de pe scaun,fotoliu,canapea) in momentul cand il vizionezi dar si dupa! Eu,de exemplu ,am auzit unele persoane spunand ca dupa ce au vazut activitate paranormala,cand se trezeau in timpul noptii,obisnuiau sa se uite daca in camera lor nu se intampla la fel:)) Da! am auzit asta nu doar de la o singura persoana! Asta inseamna efect,sange pe pereti,membre taiate,zombi:))) te culci si dormi linistit! Acest film(ma refer la primul) a fost creat intr-o saptamana,efectul terifiant i-a urmarit pe multi luni de zile(cititi ce s-a intamplat dupa premiera in unele tari)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells