Nostalgicul James Cameron...

de Ştefan Dobroiu în 16 Aug 2010
Nostalgicul James Cameron...

La 13 ani de la apariţia pe ecrane a filmului Titanic, rămas campionul încasărilor până la lansarea lui Avatar, James Cameron a ales să-şi petreacă ziua de naştere într-un mod demn de Jack şi Rose.

Cameron s-a urcat la bordul lui Mir-1, submersibilul de doar 8 metri lungime care l-a ajutat să exploreze epava transatlanticului, petrecând câteva ore în adâncurile celui mai mare lac al lumii, lacul Baikal.

Conform Reuters, după ce James Cameron a terminat lucrul la Titanic, submersibilul a continuat să fie folosit în diverse părţi ale lumii, în 2007 ajutând o echipă rusă de exploratori să fixeze un steag rusesc pe fundul mării sub Polul Nord.

Lacul Baikal a apărut acum mai bine de 25 de milioane de ani şi este cel mai adânc lac de pe Terra, punctul său cel mai jos aflându-se la 1,6 km de suprafaţă.

La cât de practic şi neobosit este Cameron, nu ne-ar mira să folosească cele câteva ore petrecute pe Mir-1 pentru unul din multele sale proiecte în desfăşurare, The Dive.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
laurentzyiu pe 16 august 2010 16:28
Mia degraba cred ca va folosi imagini in SANCTUM, filmul care va iesi in 2011 si in a carui descriere se vorbeste de o pestera subacvatica.
Kalrak pe 17 august 2010 09:24
Stefane ii dau dreptatelui laurentzyiu, ca daca nu ma insel mai are la activ un documentar 3d daca nu ma insel si parca despre titanic ?!?
alex_il_fenomeno pe 17 august 2010 09:30
un stil total original de a-ti petrece ziua de nastere , numai in stilul lui James Cameron !
Casian Negura pe 17 august 2010 14:07
Nam ce spune e super

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells