Firewalker

(1986)

Paznicul muntelui de aur

Poster Firewalker Poster Firewalker

Sinopsis Firewalker

Mai mult
Max Donigan (Chuck Norris) spera ca poate da lovitura daca o convinge pe Patricia sa porneasca in cautarea unei vechi comori. Patricia are harta comorii, iar Max si prietenul sau, Leo, au forta si inteligenta necesare unui astfel de plan indraznet. Drumul spre bogatie este presarat insa cu o serie de obstacole. Cei trei scapa teferi din mai multe incaierari, dar cand gasesc templul care ascunde comoara au parte de o surpriza: Firewalker, paznicul muntelui de aur. Acesta incearca sa pastreze neatinse bogatiile din vechime si sa-i… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Produs de

Cannon Group

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Domestic Television

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 27 Februarie 2016 07:50
Un film de aventuri lipsit de originalitate
”Firewalker” este un film de aventuri ce are multe asemănări cu ”Indiana Jones și Templul morții” (1984) și ”Idilă pentru o piatră prețioasă (1984), fără a avea însă și aportul artistic adus de actori valoroși precum Harrison Ford sau Michael Douglas și nici aportul regizoral al unui regizor de talia lui Steven Spielberg sau Robert Zemeckis.

Scenariul este prea puțin original, fără secvențe de acțiune memorabile și dialoguri savuroase, producând din acest motiv doar un divertisment limitat. Convertit la comedie, bătăușul Chuck Norris are uneori umor, dar nu reușește să dovedească publicului că posedă și calități interpretative. ”Firewalker” este un film de aventuri mediu și fără pretenții, ce poate reprezenta o opțiune doar când nu există ceva mai bun de văzut. Nota mea: 5,5.

3 1
cosmin_kedii pe 18 Septembrie 2013 07:58
un film foarte bun și interesant pe care le puteți urmări cu întreaga familie , prieteni , , pentru interesul și admirația la ceea ce se întâmplă pe ecran ,,Surprinzator de buna aventura de acțiune în spiritul " Indiana Jones ". Norris cu Gossett Jr. au făcut o mare lovitură
2 2
Iulidesprefilme pe 16 August 2014 11:56
Numai când auzi în poveste de o ...comoară, de o hartă a comorii...eşti pregătit de ...plecare !
1 0
balta67verde pe 01 Octombrie 2020 16:55
Comparat cu celelalte rahaturi in care joaca Chuck Norris, acesta poate fi considerat un film bunicel. De obicei avem ocazia sa-i vedem pe Chuck si pe Gosset jr in filme penibile de propaganda, de data asta incearca sa-i imite pe Indiana Jones si pe Quatermain. O copie ieftina, dar nu neaparat penibila.
1 1
alex_il_fenomeno pe 11 Octombrie 2010 10:37
eu consider acest film unul dintre cele mai bune ale lui Chuck Norris ! fata de celelalte productii , in care Chuck rupea oase tot timpul , in acesta joaca rolul unui aventurier ! desigur , din film nu lipsesc glumele amuzante !
1 3

Spune-ţi părerea despre Firewalker

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Firewalker
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells