Mississippi Kombat?

8 Aug 2005
Mississippi Kombat?
Producatorii seriei Mortal Kombat au starnit ceva valuri pe malurile linistite ale fluviului pe care au navigat Huck Finn si negrul Jim in cartea lui Mark Twain. Atat filmele cat si jocurile Mortal Kombat sunt produse de aceeasi echipa, care acum isi doreste, nici mai mult nici mai putin decat un parc tematic Mortal Kombat in locatia aleasa pentru filmarea celui de-al treilea film din serie.
Cred ca avem acum ocazia sa construim un adevarat studio de productie care sa devina apoi un parc tematic hollywoodian si un centru de pregatire profesionala, chiar in mijlocul orasului,” declara Larry Kasanoff, directorul executiv al Threshold Entertainment. „Se vor face filme aici, si va exista o platforma de observatie. Va deveni un centru de specializare, pentru ca aici taxele sunt foarte avantajoase, dar nu exista oameni pregatiti sa lucreze in cinematografie” mai adauga el.
Mortal Kombat 3 sau Mortal Kombat: Devastation, care s-ar putea sa fie titlul sub care se va lansa, trebuia initial sa intre in productie in mai. Din distributie fac parte Christopher Lambert (Rayden), Linden Ashby (Johnny Cage), Robin Shou (Liu Kang), Chris Casamassa (Scorpion) iar Talisa Soto si Sandra Hess sunt inca in tratative pentru a-si relua rolurile, respectiv Kitana si Sonya Blade.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 23 noiembrie 2011 16:04
ar fi putut iesi ceva interesant ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells