Megatron se intoarce in "Transformers 2"

de Razvan Boboc în 23 Sep 2008
Megatron se intoarce in "Transformers 2"

Prea multe detalii despre noul film "Transformers: Revenge of the Fallen" nu au fost dezvaluite inca. Recent au aparut informatii conform carora principalul robot negativ din prima parte, Megatron, se va intoarce pe marile ecrane. Mai mult, pe internet au aparut primele poze cu Megatron, sub forma unui tanc.

Pozele fac parte din noua colectie de jucarii, care probabil va fi lansata odata cu aparitia noului film in cinematografe anul viitor.

Daca in filmul din 2007 era vorba despre destinul Pamantului si-al omenirii, "Transformers 2" ridica miza: insusi Universul devine lozul cel mare al confruntarii dintre Autoboti si Decepticoni. Puternicul Starscream se intoarce pe Cybertron, planeta natala a transformerilor, si preia controlul Decepticonilor, pe care-i antreneaza hotarat sa se intoarca pe Terra cu tot ce are mai bun. Negocierile de pace ale Autobotilor sunt sabotate cand Scorpinox, un Decepticon, fura trupul lui Megatron de la armata americana si-l reinvie folosindu-si propria Scanteie. Megatron reintra in joc, iar razbunarea celor invinsi este cumplita.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexa pe 4 aprilie 2009 20:59
dupa parerea mea megatron nu ar fi trebuit sa mai stea pe ganduri ar fi fost bine sa puna mana pe cub asa ii invingea pe autoboti si acum ar fi condus planeta doar atat am avut de spus
a si inca ceva scces in lupta cu autoboti
va pup

yuly pe 20 iunie 2009 00:21
Nu pot sa spun decat ca autobotii au urgent nevoie de intariri.Cel mai rau lucru ar fi ca lupta sa aiba loc pe TERRA. Ar fi ceva devastator.... Intr-un final vor invinge autobotii si le urez bafta.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells