Joseph Kosinski devine regele debutanţilor!

de Ştefan Dobroiu în 6 Apr 2011
Joseph Kosinski devine regele debutanţilor!

Până zilele trecute, creatorul serialului Lost, J.J. Abrams, era cel mai profitabil dintre regizorii debutanţi ai tuturor timpurilor după ce primul său lungmetraj, Mission: Impossible III, câştiga 397 de milioane de dolari în toată lumea în 2006.

Abrams a fost întrecut acum de Joseph Kosinski, aflat şi el la debut cu blockbusterul Disney TRON: Moştenirea, care a depăşit în weekend suma de 399 de milioane de dolari încasări.

Bineînţeles, Kosinski se află pe primul loc în top doar dacă te uiţi la cifra încasărilor, comentează Deadline, amintind că American Beauty, primul lungmetraj al lui Sam Mendes, câştiga 356 de milioane de dolari în 1999 cu un buget de doar 15 milioane, de 11 ori mai mic decât cel de care a beneficiat Kosinski pentru Tron: Legacy. Un alt debut foarte profitabil a fost şi Speed, action-ul cu Keanu Reeves şi Sandra Bullock în rolurile principale, cu încasări de 350 de milioane de dolari la un buget de 30 de milioane.

Conform Deadline, în acest moment studiourile Disney se gândesc să realizeze o continuare a lui Tron: Legacy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CLU666 pe 6 aprilie 2011 14:58
Chiar as vrea o continuare a lui TRON:Legacy, ar fi foarte misto. Legacy a avut de toate in el, mai ales efecte speciale si soundtrack-ul asigurat de Daft Punk. Filmul merita vazut pt ca e diferit fata de celelalte. Astept cu continuarea cu sufletul la gura.
legolas05 pe 6 aprilie 2011 15:46
si eu as vrea sa vad o continuare....mia placut mult filmul TRON:Legacy
rob3rt_89 pe 6 aprilie 2011 15:47
si eu daca regizam scoteam o groaza de bani:))))
alex_il_fenomeno pe 7 aprilie 2011 10:20
filmul s-a bucurat de un real succes , dar era si foarte asteptat ! nu cred ca ar fi nicio uimire daca s-ar realiza un sequel !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells