Jetix Kids Awards

31 Oct 2006
Jetix Kids Awards
Copiii din Romania au ocazia sa votezepana pe 20 noiembrie in cadrul evenimentului Jetix Kids Awards. Categoriile si nominalizatii celei de-a doua editii a evenimentului organizat de canalului TV Jetix Romania sunt:
Cel mai bun actor / actritã (Daniela Nane, Adriana Titieni, Florin Piersic Jr.)
Cel mai bun cântãret / cântãreatã (Andra, Mihai Trãistariu, Cleopatra Stratan)
Cea mai bunã formatie de muzicã (Simplu, Sistem, Hi-Q)
Cea mai îndrãgitã vedetã (Teo Trandafir, Cleopatra Stratan, Traian Bãsescu)
Cel mai popular sportiv (Adrian Mutu, Cãtãlina Ponor, Andreea Rãducanu)
Cel mai bun film pentru copii (Ice Age 2, Piratii din Caraibe, Cars)
Cea mai bunã publicaþie pentru copii (W.I.T.C.H., Doxi, Lumea copiilor)
Cel mai popular produs electronic (Laptop, Play Station 2, Ipod)
Serialul Jetix favorit (Spioanele, Oban, W.I.T.C.H.)
Jocul de calculator preferat(Sims, Counter Strike, GTA Vice City)
Toti copiii care se înscriu în campania de votare au sansa de a câstiga o excursie la Londra împreunã cu familia lor, premii fantastice Jetix si nu în ultimul rând pot fi invitati pe scenã pentru a înmâna ei însisi trofeele Jetix Kids Awards! Într-un efort sustinut la nivel national, Jetix îi invitã pe copii sã îsi dezvãluie preferintele online, sã trimitã cuponele de vot inserate în revistele pentru copii sau sã completeze cãrtile postale aflate în casieriile UPC-Astral.
Ceremonie de galã îsi va asterne covorul rosu în fata invitatilor pe data de 30 noiembrie. Gazda spectacolului va fi Virgil Iantu! El îi va îndruma pe copii sã premieze câstigãtorii si, bineînteles, sã spunã……lucruri trãsnite! Spectacolul va include de asemenea prestaþii live ale artiºtilor nominalizati si ale câstigãtorilor în fata publicului care i-a ales.
Fox Kids s-a lansat în România la data de 1 aprilie 1999 ca fiind primul canal de televiziune dedicat copiilor români. Fox Kids a fost redenumit Jetix de la 1 ianuarie 2005. Jetix este un canal de televiziune tradus integral si distribuit de majoritatea retelelor de cablu, în aproximativ 2,5 milioane de case. Din 2006, orele de transmisie s-au extins de la 15 la 18 ore pe zi: 07.00-01.00

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ruxyy pe 1 aprilie 2010 20:25
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Cristi.V pe 6 iulie 2012 10:05
Ce desene extraordinare erau pe jetix/fox kids.. Imi e foarte dor de aceste 2 posturi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells