Interviu cu Will Ferrell

18 Sep 2012
Interviu cu Will Ferrell

Comedia Campania, cu Will Ferrell şi Zach Galifianakis în rolurile principale, s-a lansat vinerea trecută pe marile ecrane din întreaga ţară. Află în interviul de mai jos cum s-a implicat Will Ferrell în producţia filmului şi ce crede el despre personaje!

De unde ţi-a venit ideea de a face un film despre politicieni şi rivalitatea dintre ei?
L-am văzut pe Zach Galifianakis interpretându-l pe fratele său geamăn fictiv, Seth, un tip plictisitor din Carolina de Nord, dar incredibil de amuzant. În acel moment, mi-am dat seama că vreau să fac un film cu acest gen de personaj. Nu aveam încă idee care va fi subiectul, iniţial mă gândisem la o comedie despre doi provinciali dintr-un orăşel sudist, apoi mi-a venit ideea unei competiţii între doi politicieni din Sud, iar unul dintre ei să aibă caracterul lui Seth.

Ce fel de om este Cam Brady, personajul tău?
Are un păr minunat, o familie ideală alături, cel puţin aparent, şi îşi doreşte o funcţie care să îi asigure faimă, dar pentru care să nu se spetească muncind. Pentru postul său, presiunea nu este foarte mare: trebuie să participe la diverse ceremonii de inaugurare, la baluri simandicoase sau alte evenimente, dar în mare parte, stă degeaba.

Ce ne poţi spune despre Marty, personajul interpretat de Zach Galifianakis?
Raymond Huggins, tatăl lui Marty, este un personaj important din culisele vieţii politice locale, a lucrat la stat timp de mulţi ani, iar Marty are renumele de oaia neagră a familiei. Prin urmare, pentru o astfel de competiţie electorală, trebuie învăţat de la zero cum să se poarte şi cum să vorbească, potrivit rigorilor politicii moderne.

Marty este deci un novice al politicii. Cum este Cam, adversarul său?
Este un expert al filosofării despre orice şi în acelaşi timp despre nimic. Cam este un tip uns cu toate alifiile, foarte popular: în momentul în care îşi face apariţia în public, toată lumea este captivată de discursul său. După 10 minute însă, constaţi că nu a spus nimic interesant sau măcar pertinent. Până şi sloganul său dovedeşte acest lucru, pentru că nu transmite nimic, fiind doar trei cuvinte alăturate: “America, Isus, libertate”.

Povesteşte-ne cum a fost atmosfera pe platou, în timpul filmărilor la Campania.
A fost un mediu grozav, toată lumea făcea glume, s-a râs mult, în mare parte datorită distribuţiei formată din oameni foarte amuzanţi. Înainte de a spune efectiv replicile din scenariu, acest film a fost aproape un joc, o provocare pentru toţi actorii.

Cum a fost să lucrezi cu Dylan McDermott, care îl interpretează pe Tim Wattley, consilierul lui Marty?
Mi l-am dorit în distribuţie de foarte mult timp, mi se pare un actor extrem de talentat şi haios. Nu ţi l-ai imagina pe Dylan făcând comedii, dar îşi joacă excelent rolul. Este un consilier politic alunecos, ipocrit, dar cu un comportament foarte amuzant. De exemplu, apare din senin în casa lui Marty, apoi pe bancheta din spate a maşinii sale. Este foarte hotărât să-şi îndeplinească misiunea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 18 septembrie 2012 13:22
Interesant interviu.
alex_il_fenomeno pe 6 octombrie 2012 18:10
un actor foarte dezinhibat. felicitari!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells