Trailer şi sinopsis Unit 7

de Gloria Sauciuc în 18 Sep 2012
Trailer şi sinopsis Unit 7

47 de filme europene au fost luate în calcul pentru viitoarea nominalizare la Oscarurile europene. La începutul lunii noiembrie lista de nominalizaţi va fi definitivă, pentru ca pe 1 decembrie 2012 să se anunţe în cadrul Galei EFA din Malta care este cel mai bun film european. Spania a propus filmul Grupo 7. Mai jos puteţi afla subiectul filmului şi vedea trailerul.

Dacă Oscarurile europene se decernează în urma votului celor 2700 membri ai Academiei Europene de Film, publicul îşi poate alege şi el favoriţii. Academia îi invită pe cinefilii din întreaga Europă să voteze până la finalul lunii octombrie filmul preferat. Prin extragere la sorţi, unul dintre cei care vor vota poate câştiga un loc la Gala decernării Oscarurilor europene care se va desfăşura în Malta. VOTEAZĂ AICI pentru People's Choice Award ca să ai şansa unui loc la Gala din Malta!

 

Unit 7 are o sarcină grea: să cureţe oraşul de traficanţii de droguri şi să stopeze puterea nefastă cu care aceştia controlează străzile. Una dintre unităţile poliţiei e condusă de Angel (Mario Casas), un tânăr ofiţer care doreşte să devină detectiv, şi de Rafael (Antonio de la Torre), un poliţist dur, arogant, dar foarte eficient.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 6 octombrie 2012 18:13
actiune multa va avea, asta este clar.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells