Interviu cu Robert Pattinson

14 Nov 2012
Interviu cu Robert Pattinson

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II se lansează vineri pe marile ecrane din ţară (poţi vedea filmul în avanpremieră încă de joi), cu mari şanse să bată noi recorduri la încasări. Robert Pattinson revine în rolul care l-a transformat într-o celebritate mondială, cel al lui Edward Cullen, vampirul îndrăgostit de Bella (Kristen Stewart) şi hotărât să o apere cu preţul vieţii. În finalul seriei, are din nou ocazia să o facă, pentru că milenarul clan Volturi o va ataca pe Bella, convins că Renesmee, fiica ei, este un incontrolabil "copil nemuritor". Pentru a o proteja, Edward trebuie să strângă în jurul familiei o alianţă a vampirilor din întreaga lume, cerând şi ajutorul duşmanilor de moarte a morţilor-vii, vârcolacii conduşi de Jacob (Taylor Lautner). Află din interviul de mai jos ce părere are Pattinson despre finalul sagăi Amurg şi care este scena sa favorită din premiera de vineri.

După atâţia ani, Saga Amurg se încheie. Cum te simţi la finalul acestui fenomen mondial?
Am mai fost întrebat cum mă voi simţi când se va termina, dar nu am ştiut ce să răspund. Acum însă, acest moment este din ce în ce mai aproape şi încep să conştientizez că îmi va lipsi foarte tare totul. Cu siguranţă, va fi ciudat când acest capitol va fi încheiat.

Povesteşte-ne puţin despre filmul Saga Amurg: Zori De Zi - Partea 2.
Senzaţia de sfârşit, de încheiere, este foarte reală şi pregnantă, iar pentru acest ultim film s-au făcut eforturi foarte mari. A fost mult de muncă, au apărut multe personaje noi, avem chiar scene de luptă cu 30 de oameni. Secvenţa de final, cu mine şi Kristen, sugerează că cei doi vampiri vor trăi fericiţi pentru totdeauna.

Cum a fost să joci rolul de tată, ţi s-a părut o evoluţie normală pentru Edward?
Este foarte uşor să lucrezi cu copiii. Mackenzie este minunată, la fel şi celelalte fetiţe care joacă rolul lui Renesmee, la alte vârste. Nu ştiu dacă poate fi vorba despre o evoluţie naturală a personajului, însă a fost foarte amuzant şi plăcut să îl joc pe Edward în noua sa postură, de tată.

Cum au fost scenele de luptă?
Chiar dacă citisem scenariul, acele lupte au fost mult peste aşteptările mele. M-au impresionat, nu mă aşteptam la o asemenea desfăşurare de forţe. A fost o experienţă incredibilă.

La un moment dat, o ridici pe Bella în aer, iar ea loveşte un inamic, a fost dificil să faceţi asta?
Bella nu îşi mai folosise puterile în acest fel şi a fost puţin şocant pentru toţi ceilalţi vampiri. În plus, a fost dificil să realizăm această scenă fără să pară ridicolă.

Cum a fost să lucrezi cu Bill Condon, regizorul filmului?
Bill Condon este nu numai un regizor foarte înţelegător cu actorii, ci şi un scenarist talentat. Am modificat puţin scenariul împreună, cu trei săptămâni înainte să începem filmările. Am admirat că şi-a păstrat tot timpul calmul, lucru dificil pentru o perioadă de filmare atât de mare.

Ai fani în toată lumea, cum te descurci în postura de vedetă?
A fost o transformare inedită: dintr-un necunoscut, am ajuns ca oamenii să mă recunoască pe stradă, iar paparazzi să mă vâneze. La un moment dat, nici nu mai puteam să ies din casă. Mă bucur însă că oamenii au fost foarte încântaţi de munca noastră.

Care a fost atmosfera pe platourile de filmare de la Saga Amurg: Zori De Zi - Partea 2?
Am trăit o experienţă fabuloasă împreună, mă simt foarte apropiat de cei din echipă, ca şi cum am fi colegi de facultate sau prieteni din copilărie, mai ales că avem cam aceeaşi vârstă. Sunt recunoscător, pentru că acest lucru nu se prea întâmplă atunci când lucrezi la un film.

Ai vreo scenă preferată din acest ultim film?
Îmi plac foarte tare scenele lui Jacob (Taylor Lautner) cu Renesmee, în special cea de Crăciun, în care suntem prezenţi şi noi, ceilalţi din familie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 14 noiembrie 2012 14:02
Se vede dupa interviu ca individul nu doar pare debil , chiar este
AeroX pe 14 noiembrie 2012 14:09
Ai admiratia mea sincera. Te-ai incumetat sa-l citesti. :))
cosmin742000 pe 14 noiembrie 2012 16:32
doar primele 2 raspunsuri :)
SANDA45 pe 14 noiembrie 2012 15:49
debil sau nu e idol a milione de oameni.
Bayard pe 14 noiembrie 2012 17:29
Ai fost generos/generoasa cand le-ai spus oameni :P :)) (glumesc)
SANDA45 pe 14 noiembrie 2012 17:52
milioane**
rizea.alex70 pe 14 noiembrie 2012 20:43
Mi se pare ca acest interviu mai putea avea loc pentru cateva intrebari,care din pacate nu au fost puse.
andreim4 pe 17 noiembrie 2012 23:21
probabil cred ca lipseste cel in care spune "ce crede despre finalul seriei". am citit ce crede despre scena x si despre copii dar atat. cine gandeste titlurile la articole si newsletter?!
danii1234 pe 14 noiembrie 2012 20:53
foarte tari raspunsurilee... pe masura
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2012 14:14
parerile sincere ale omului, pana la urma.
Miiku pe 20 decembrie 2012 22:14
Cand ti`l traduce in romana ti se pare pueril ce zice el acolo, dar daca l`ai asculta live ai avea alta impresie despre interviu. :)
forever_young_ pe 30 iulie 2020 18:42
raspunsuri sincere ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells