Interviu Bradley Cooper

2 Iun 2011
Interviu Bradley Cooper

Lansat vinerea trecută în Statele Unite, Marea mahmureală 2 a devenit comedia cu cel mai bun debut a tuturor timpurilor. Poţi afla din interviul de mai jos ce a însemnat pentru actorul Bradley Cooper revenirea în sânul prietenilor săi din primul film şi ce aventuri îi mai aşteaptă pe cei patru şturlubatici, acum lăsaţi liberi în Bangkok.

Ce părere ai despre continuarea comediei, Marea Mahmureală 2? 
Cu toţii ne întrebam cum putem face un film proaspăt. Şi cu siguranţă ideea lui Todd de a muta acţiunea din Marea mahmureală 2 în Bangkok a determinat succesul filmului. La primul am filmat în Las Vegas, iar noi ne-am integrat în atmosfera specială a oraşului. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi aici.

Şi ce se întâmplă în Bangkok?
Noi nu am reuşit să îi facem lui Stu petrecerea burlacilor. A fost împotriva ei, mai ales după ce s-a întâmplat la ultima. Dar Phil a reuşit să-l convingă să ieşim la un pahar la focul de tabără de pe plajă şi bineînţeles că inevitabilul s-a produs. A doua zi se trezesc în cu totul alt loc fără nicio amintire despre cum au ajuns acolo.

Ţi s-au părut mai uşoare filmările de la Marea mahmureală 2?
Cred că ne-am apropiat foarte mult la primul film şi acesta e motivul pentru care am reuşit să facem totul mai uşor acum. Niciunul dintre noi n-a fost vreodată orgolios, dar mie cel puţin mi s-a părut mai relaxanta atmosfera.

Ai filmat câteva scene cu o maimuţă, din câte ştiu nu este prima voastră întâlnire.
Aşa este, prima data am lucrat cu Crystal în Failure to Launch în urmă cu 5 ani. A fost o nebunie, dar maimuţa este genială. Cred că vă veţi îndrăgosti de ea din primele secunde. În filmul acesta băieţii trăiesc din nou un haos, iar Crystal se comportă ca un actor adevărat. Avem multe scene împreună şi chiar mi-ar plăcea să o văd nominalizată pentru acest rol, a avut o prestaţie de excepţie.

Cu ce diferă partea a două a comediei de primul film?
Acum creşte miza. Şi mai mult de atât, totul se petrece într-o locaţie exotică. Decizia de a se păstra o structură similară a filmului a fost unanimă şi ne-a bucurat pe toţi cei implicaţi. Dacă aş fi în pielea unui fan, eu cu siguranţă mi-aş dori să-i văd din nou după o noapte nebună. Şi mai ales cum se chinuie să iasă din situaţiile explozive în care singuri se bagă. În Marea mahmureală 2 acţiunea s-a mutat din Las Vegas în Bangkok, iar lucrurile au decurs firesc. Plus că acum mai avem un membru al găştii care se însoară şi lucrurile încep să se schimbe.

Aveţi din nou parte de scena trezirii. Cât de greu a fost de filmat?
Sincer să fiu, a fost că un film în sine, pentru că a avut un scenariu de 10 pagini. Se întâmplă atât de multe lucruri şi, oricum, este o idee ambiţioasă să deschizi un film cu o scenă atât de amplă. M-am simţit onorat să fiu eu cel care se trezeşte, în Marea Mahmureală, Stu a avut plăcerea să fie primul. Mi-a plăcut foarte mult succesiunea reacţiilor: Phil este primul în stare de şoc, apoi Alan, Stu, maimuţica Crystal şi Chow.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 iunie 2011 09:39
Ar fi culmea sa primeasca maimuta nominalizare....
legiune pe 2 iunie 2011 09:46
@xerses sincer este cea mai buna actrita din film. De ce sa nu fie rasplatita munca depusa de mainutica si dresorul ei, in special ca maimutele sunt dresate fara violenta fizica.
Sorin87 pe 2 iunie 2011 16:33
Bradley Cooper este un actor care face show cand joaca
alex_il_fenomeno pe 3 iunie 2011 08:46
are de ce sa se mandreasca , avand in vedere ca a reusit sa fie in cea mai buna comedie din lume !
Crist11 pe 30 iunie 2011 13:27
Sunt sigur ca nu se vor opri doar la M 2.
Champion pe 1 aprilie 2012 08:28
... ,interesant articol, o spune cine cineva mai pregatit ca mine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells