Highlander, aproape de relasare

de Cristina Grigore în 17 Mai 2011
Highlander, aproape de relasare

Nemuritorul se întoarce! După 25 de ani de la debutul pe marile ecrane, povestea scoţianului cu talent în mânuirea sabiei, care îşi croieşte drum spre bătălia finală, cu ultimul rămas dintre cei de felul său, a fost reimaginată şi şi-a găsit finanţator, scrie The Hollywood Reporter.

Într-un comunicat de presă, RCR Media Group a anunţat că a devenit co-finanţator al proiectului, alături de Summit Entertainment. Preşedinţii celor două companii, Rui Costa Reias şi Eliad Josephson, devin astfel producători executivi ai viitoarei pelicule.

„Highlander este o licenţă cunoscută în toată lumea, iar recreerea poveştii de către Summit va satisface cu siguranţă atât vechii cât şi noii fani ai legendei Highlander”, a spus Costa Reias.

Justin Lin (Fast and Furious 5) a fost confirmat în urmă cu ceva timp ca regizor al noului film, el urmând să lucreze după un scenariu semnat de duo-ul responsabil şi de Iron Man, Art Marcum şi Matt Halloway. La scenariu fusese angajată să lucreze şi Melissa Rosenberg (Twilight), însă actualul comunicat de presă nu o mai menţionează în rândurile sale.

Producătorii vor trece acum la găsirea actorului din rolul principal şi va fi interesant de văzut pe cine va propune Lin ca protagonist. Primul film Highlander a apărut în 1986 şi i-a avut în distribuţie pe Christopher Lambert, Sean Connery şi Clancy Brown. Protagonistul serialului TV de succes cu acelaşi nume (1992-1998) dar şi al ultimelor două filme din serie, a fost Adrian Paul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 17 mai 2011 09:28
M-as bucura ca tot Adrian Paul sa fie interpretul principal in acest nou film.
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2011 17:58
vad ca deja la realizarea lui lucreaza oameni foarte importanti ; poate gasesc si o distributie pe masura !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells