Duchovny vs Stiller

25 Iun 2005
Duchovny vs Stiller
Dupa ce a debutat ca regizor cu The House of D, David Duchovny (The X Files, Playing God - foto) revine la meseria de actor si  bifeaza in cartea de munca rolul din The TV Set, filmul care va fi turnat in Los Angeles incepand cu 25 iulie sub regia si dupa scenariul lui Jake Kasdan.
Personajul pe care il interpreteaza Duchovny este Dave, un scenarist ratat care locuieste sub acelasi acoperis cu sotia sa insarcinata si mama sa infernala. Viata lui pare sortita a ramane un calvar continuu. Dar norocul ii surade in momentul in care reuseste sa vanda la un post de televiziune scenariul unui episod pilot la care lucrase disperat in ultimul an. Norocul rade de-a binelea cand Dave afla ce suma imensa ii revine prin contract. Insa norocul amuteste atunci cand intra in scena un producator care are de gand sa nu schimbe nimic din scenariu, doar sa modifice personajele, povestea si titlul. Dave trebuie sa se hotarasca intre a-si mentine integritatea artistica, a incasa cecul barosan, si a se retine de a-l strange de gat pe respectivul producator care incepe sa-i faca avansuri sotiei sale.
Rolul antipaticului va fi jucat de Ben Stiller (Meet the Parents/Fockers). Jane Adams va fi sotia lui Dave, iar Will Arnett prietenul sau cel mai bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells